Nagels & Handen

Verzorgde handen &

Nagels

 

Verzorgde Handen &

Nagels

Mooie nagels met American Nails Gellak.

Mooi verzorgde nagels is je persoonlijke visitekaartje. Met de Gellak nagels van American Nails blijven je nagels minstens drie weken shutterstock_151231493

 

lang mooi. De lak blijft uitstekend zitten, de kleur is mooi en de glans optimaal. Met een keuze uit wel dertig kleuren zit er vast een mooie voor je tussen. Om de uitgroei bij te werken is het mogelijk om in dezelfde kleur een nagellak mee te nemen voor thuis. Zo heb je nog langer plezier van je mooie nagels.

 

American Nails heeft ruim dertig jaar kennis en ervaring op het gebied van nagelverzorging. Deze kennis vind je terug in de Gellak nagels van American Nails. Regelmatig worden de producten herzien en waar nodig verbetert. De ontwikkeling heeft in die dertig jaar niet stilgestaan waarbij hoge standaarden en eisen aan de producten ten grondslag ligt. Geniet van prachtig verzorgde nagels van American Nails. De producten worden niet op dieren getest en voldoen aan alle eisen gesteld binnen de EU.

Nagelbijtersarrangement

Prijs van het nagelbijt arrangement:       € 145,-

Dit arrangement is inclusief 8 behandelingen zoals hieronder beschreven, een persoonlijke vijlenset en een flesje nagelriemolie.

Bedenk u dat dit arrangement ook veel inzet en doorzettingsvermogen vraagt van u!! Ik ben er natuurlijk om ervoor te zorgen dat u prachtige nagels krijgt maar zonder uw hulp lukt dat niet! Het niet nakomen van een afspraak wordt toch in rekening gebracht, er wordt dus geen geld teruggegeven.

Betaling mag in 2 termijnen: de helft bij de eerste afspraak en de andere helft bij de vierde afspraak.

1ste week:

Uw nagelriemen worden verzorgd en het nagelbed wordt verstevigd met ManiQ. U krijgt nu een stevig nagelbed zodat uw eigen nagel hieronder door kan groeien. Omdat u niet gewend bent aan lange nagels worden ze zeker in het begin vrij kort gehouden. We bouwen de lengte van de nagel op zodat u langzaam kunt wennen aan langere nagels.

Ook krijgt u een persoonlijke vijlenset die in de salon blijft. U krijgt nagelriemolie mee naar huis om 2 keer per dag uw nagelriemen in te smeren. Dit is nodig om de conditie van uw nagelriemen mooi en soepel te krijgen.

2de, 3de, 4de, 5de & 6de week:

U komt nu wekelijks terug voor een controle en eventueel reparaties. Dat is nodig omdat de nagels bij nagelbijters hard groeien, vaak vetter zijn en de vingertoppen ook vaak verdikt zijn. Het nieuwe nagelbed duwt de vingertop iets platter maar hierdoor wordt wel de balans in het nieuwe nagelbed verstoord. Dit moet behandeld worden zodat de kunstnagel er niet af komt. Soms is het mogelijk om een kleine french manicure aan te brengen, in het wit, glitter of een kleurtje. U komt nu om de week voor een controle en nabehandeling.

7de week:

Deze week is de laatste week van uw arrangement. Vanaf deze week volstaat een nabehandeling om de 3 weken en als dit een tijdje goed gaat kunt u het misschien zelfs verlengen tot een nabehandeling om de 4 weken.

Veel plezier met uw nieuwe, mooie nagels!