-behandelingen-nagels-manicure

Manicure

Manicure betekent handverzorging. Maar in de praktijk hoort daar natuurlijk ook nagelverzorging bij.

Handen hebben in het dagelijkse leven veel te lijden; 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar zijn ze “in gebruik”. En te bedenken dat ze regelmatig worden blootgesteld aan droge lucht, zon en water, dan is het toch heerlijk om ze af en toe te laten verwennen met een verzorgende manicure behandeling. Vaak vertellen de handen iets over iemands persoonlijkheid. Een verzorgende behandeling voor je handen en nagels is daarnaast ook heel ontspannend. Een heerlijk moment voor jezelf.

Een behandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid eromheen en op de handen. In deze behandelingen worden je nagels mooi in vorm gevijld, nagelriemen uitgebreid verzorgd en je handen behandeld met een. De behandeling kan eventueel uitgebreid worden met het lakken van uw nagels en/of polijsten zodat ze mooi gaan glanzen, met een handmassage en een handpeeling in combinatie met een paraffine handpakking.

U krijgt een persoonlijk advies om thuis uw hand en nagelverzorging voort te zetten, zodat uw handen er altijd op en top verzorgd uitzien.