Basic Care Facial Treatment

WAAROM ACADEMIE DE BEAUTE?

Maison Académie Scientifique de Beauté is in 1890 opgericht door Dr. Alexandre Lamotte die overtuigd was van de eeuwige jeugd. Deze kon worden bereikt met huidverzorgingsproducten die wetenschappelijk geformuleerd zijn.

  • In 1895 had dit cosmetica huis één van de eerste schoonheidssalons in Frankrijk gevestigd in Parijs.
  • In 1928 start apotheker Georges Gay de eerste Franse school voor schoonheidsverzorging.
  • Sinds 1938 heeft Academie wereldwijd het patent op het integreren van collageen in een huidverzorgingsformule.

Tot op de dag van vandaag is de kennis van generatie op generatie gegaan en blijven ze vernieuwend met de hoogste kwaliteit garantie. 

Cosmeceuticals

De DERM ACTE-producten van Académie Scientifique de Beauté liggen tussen cosmetologie en dermatologie. Het zijn expert huidverzorgingsproducten met ultrakrachtige actieve ingrediënten om te gebruiken als alternatief voor plastische chirurgie. Deze echte technologische concentraten zijn ontwikkeld om de volgende huidproblemen op te lossen:

  • Dehydratatie
  • Verslapte huid
  • Diepe en fijne lijnen
  • Oxidatieve stress
  • Huidonvolkomenheden
  • Intolerantie van de huid
  • Pigmentaire onvolkomenheden

GEZICHTSVERZORGING

Een gezichtsbehandeling start ik altijd met een uitgebreide analyse van je huid. Wat heeft je huid nodig, hoe ziet je dagelijkse verzorgingsritueel er uit en met wat in je levensstijl moeten we rekening houden. Verschillende factoren spelen een rol om uiteindelijk de juiste producten en de juiste behandeling te kiezen. Tevens bespreken we wat je zelf thuis aan je eigen verzorgingsritueel kunt aanpassen. Vaak zijn dat kleine eyeopeners met een groot resultaat.

BASIC CARE FACIAL TREATMENT

De basis gezichtsbehandeling biedt een mooie oplossing voor alle verschillende huidtypes. Na een grondige huidanalyse werk ik met de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid. De behandeling starten we met een oppervlakte reiniging. Daarna een peeling voor het verwijderen van dode huidcellen. Indien nodig worden mee-eters, puistjes, gerstekorreltjes en overige oneffenheden verwijderd. Na het epileren van de wenkbrauwen krijg je een ontspannende gezichtsmassage inclusief hals, decolleté, nek en schouders. Vervolgens breng ik een masker aan die gedurende 10 tot 15 minuten blijft zitten en met warme kompressen wordt afgenomen. Ter afsluiting een verzorgende gezichtscrème. 

MEN ONLY FACIAL TREATMENT

Een ideale gezichtsbehandeling voor de man met gebruik van exclusieve producten uit de herenlijn op basis van extracten van berk en eik.

Na een analyse wordt de huid diep gereinigd, een scrub, oneffenheden als mee-eters verwijderd, gezichtsmassage inclusief nek & schouders, gekalmeerd met een modellerend masker en ter afsluiting een passende gezichtscrème uit de herenlijn.

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Diversen