Gezichtsverzorging

GEZICHTSVERZORGING

  

Een gezichtsbehandeling start ik altijd met een uitgebreide analyse van je huid. Wat heeft je huid nodig, hoe ziet je dagelijkse verzorgingsritueel er uit en met wat in je levensstijl moeten we rekening houden. Verschillende factoren spelen een rol om uiteindelijk de juiste producten en de juiste behandeling te kiezen. Tevens bespreken we wat je zelf thuis aan je eigen verzorgingsritueel kunt aanpassen. Vaak zijn het kleine eye openers die een groot verschil kunnen maken.

  

BASIC CARE FACIAL TREATMENT

De basis gezichtsbehandeling biedt een mooie oplossing voor alle verschillende huidtypes. Na een grondige huidanalyse werk ik met de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid. De behandeling starten we met een oppervlakte reiniging. Daarna een peeling voor het verwijderen van dode huidcellen. Indien nodig worden mee-eters, puistjes, gerstekorreltjes en overige oneffenheden verwijderd. Na het epileren van de wenkbrauwen krijg je een ontspannende gezichtsmassage inclusief hals, decolleté, nek en schouders. Vervolgens breng ik een masker aan die gedurende 10 tot 15 minuten blijft zitten en met warme kompressen wordt afgenomen. Ter afsluiting een verzorgende gezichtscrème. 

  

BASIC CLEAR SKIN (JEUGD)

Een mooie behandeling voor de jeugdige huid met veel onzuiverheden. Aloe Vera en Salicylzuur zijn werkstoffen die o.a. tijdens deze behandeling gebruikt worden. De behandeling is vooral gericht op het verwijderen van onzuiverheden als mee-eters (open en gesloten) en puistjes. Ook tips in voeding, leefstijl en thuisverzorging worden besproken.  

Meer informatie over een acne huid? Kijk ook onder het kopje acne 

  

MEN ONLY FACIAL TREATMENT

Een ideale gezichtsbehandeling voor de man met gebruik van exclusieve en heerlijk ruikende producten uit de herenlijn.

Na een analyse wordt de huid diep gereinigd, gescrubd, oneffenheden als mee-eters en gerstenkorreltjes worden verwijderd, krijg je een heerlijke gezichtsmassage inclusief nek & schouders, een masker en ter afsluiting een passende gezichtscrème uit de herenlijn.

  

BASIC PRO AGE

Het verlies van collageen in de huid (versteviging) is de grote boosdoener van het zichtbaar ouder worden van de huid. Helaas is het onmogelijk dit proces tegen te gaan, maar door het gebruik van werkstoffen als vitamine C en door bindweefselmassage is het wel te vertragen. Deze behandeling staat in het teken van mooi oud worden.

Huidanalyse / reiniging / fruitzuur peeling / huidoneffenheden verwijderen / epileren / ampul insluizen met de skinscrubber / bindweefsel of cuppingmassage / vitamine C boost / vitamin serum / modellerend masker / massage van rug,nek en schouders / anti-aging serum / anti-aging crème 

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Diversen