Gezichtsverzorging

GEZICHTSVERZORGING

  

Een gezichtsbehandeling start ik altijd met een uitgebreide analyse van je huid. Wat heeft je huid nodig, hoe ziet je dagelijkse verzorgingsritueel er uit en met wat in je levensstijl moeten we rekening houden. Verschillende factoren spelen een rol om uiteindelijk de juiste producten en de juiste behandeling te kiezen. Tevens bespreken we wat je zelf thuis aan je eigen verzorgingsritueel kunt aanpassen. Vaak zijn het kleine eye openers die een groot verschil kunnen maken.

BASIC CARE FACIAL TREATMENT

De basis gezichtsbehandeling biedt een mooie oplossing voor alle verschillende huidtypes. Na een grondige huidanalyse werk ik met de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid. De behandeling starten we met een oppervlakte reiniging. Daarna een peeling voor het verwijderen van dode huidcellen. Indien nodig worden mee-eters, puistjes, gerstekorreltjes en overige oneffenheden verwijderd. Na het epileren van de wenkbrauwen krijg je een ontspannende gezichtsmassage inclusief hals, decolleté, nek en schouders. Vervolgens breng ik een masker aan die gedurende 10 tot 15 minuten blijft zitten en met warme kompressen wordt afgenomen. Ter afsluiting een verzorgende gezichtscrème. 

MEN ONLY FACIAL TREATMENT

Een ideale gezichtsbehandeling voor de man met gebruik van exclusieve en heerlijk ruikende producten uit de herenlijn.

Na een analyse wordt de huid diep gereinigd, gescrubd, oneffenheden als mee-eters en gerstenkorreltjes worden verwijderd, krijg je een heerlijke gezichtsmassage inclusief nek & schouders, een masker en ter afsluiting een passende gezichtscrème uit de herenlijn.

VOED JE HUID

Soin Nutrition Optimale

Een omhullende, huidverzachtende en huid beschermende behandeling. Eerst wordt de huid op passende wijze gereinigd. Hierna volgt een peeling met een product dat heerlijk warm wordt. Niet te warm, maar net goed zodat het behaaglijk is. Hierna krijg je een massage met een olie bestaande uit squaleen, argan, camelia en pruimenolie. En dan een heerlijk masker. Het voelt als de textuur van slagroom die wat warm is. Héérlijk…  Steeds worden er warme kompressen gebruikt. Kortom een hele fijne vertroetel behandeling waarbij de huid intens wordt gevoed.

HYDRATEER JE HUID

Soin Expert Hydratant & Anti-Oxidant

Ultieme preventie bij elke seizoensverandering. Hydrateert, herstelt en onderhoudt de hydratatiebalans van de meest gedehydrateerde huid. Versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. De huid herontdekt haar elasticiteit en soepelheid en is zacht en straalt.

Soin Modelant

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een modellerend masker met daaronder een krachtig werkende ampul aangepast op wat uw huid nodig heeft. Doordat het masker de huid volledig afsluit, zorgt deze voor een sterke hydratatie van de bovenste huidlaag. Daarnaast stimuleert het de celstofwisseling, dankzij de in algen aanwezige oligo-elementen. Het effect is een snelle penetratie van de werkstoffen.

ANTI-AGING

Soin Absolute Pro-Age

Deze behandeling werkt op drie tekenen van huidveroudering:

  1. Genetisch
  2. Hormonaal
  3. Milieu

Deze drie factoren spelen een belangrijke rol bij het zichtbaar ouder worden van onze huid. Deze veroorzaken een afname van de stevigheid van de huid, rimpelvorming en dat de huid minder goed in staat is vocht vast te houden.

Deze behandeling bestaat niet alleen uit het gebruik van zeer krachtige en zeer doelgerichte werkstoffen, maar ook een massagetechniek om de huid te stimuleren waardoor de huid steviger wordt. 

Soin au Collagène

Het collageen vormt een fundamenteel bestanddeel van het onderhuids bindweefsel. Het fungeert als regelaar van de vochthuishouding om de soepelheid en de spankracht van de huid in stand te houden. In deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van een collageen vliesmasker, met daaronder een krachtig werkend ampul geschikt voor uw huid. Het masker herstructureert de huid intensief en maakt rimpels en fijne lijntjes glad. De huid herontdekt haar jeugdigheid.

Om het effect van de behandeling te versterken krijg je voor thuis een extra ampul mee dat je ’s avonds kunt gebruiken.

Lifting à la vitamine C

Een heerlijke behandeling op basis van o.a. framboos, citroen en paardestaartextract. Deze specifieke behandeling bezit een spectaculair lifting effect die de vermoeide huid weer opfrist en verstevigt. Geeft de huid die mooie, frisse en jeugdige teint. Vitamice C stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Vooral aanbevolen voor de vermoeide huid, slecht verzorgde of verouderde huid.

Soin Expert anti-age global & Eclat

Deze specifieke behandeling met uniek gipsmasker is zeer geschikt voor de rijpere huid. Het stimuleert en regenereert de huid, verzacht rimpels en fijne lijntjes. Remt de verslapping van de huid en herstelt het volume. Voor een stralende teint. Het gezicht en decolleté krijgen de jeugd terug. De huid is zichtbaar steviger en strakker.

KALMEER JE HUID

Soin desensibilisant anti-rougeurs

Belangrijk bij een gestuwde huid is deze te kalmeren en ervoor te zorgen dat de haarvaatjes sterker worden. Deze behandelijk gaat de strijd aan tegen roodheden. De huid voelt weer fris aan, is verzacht en ontgift. Roodheden worden verminderd.

Soin Oxygenant Stimulant

Uitbreiding van de complete gezichtsbehandeling met geconcentreerde werkstoffen die de huid kalmeren en de strijd aan gaat tegen negatieve invloeden van buitenaf. Stress, rookgedrag, blootstelling aan airconditioning en aan vervuilde lucht zijn negatieve invloeden op de huid. Reactie is vaak overgevoeligheid, roodheid, droge huid en een algeheel oncomfortabel gevoel. Zuurstof en de kalmerende werkstoffen zorgen er weer voor dat de huid in balans is. Tevens een zeer effectieve en mooie behandeling voor de herenhuid.

LAAT PUISTJES VERDWIJNEN

SPA-clear behandeling

De SPA-clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere en/of acne huid. Er wordt gewerkt met Salicylzuur of Benzoyl Peroxide of een combinatie van beide en Jojoba-olie. De huid en de verstopte poriën worden diep gereinigd en opengehouden; pijnlijke roodheden en ontstekingen worden minder en de talgproductie wordt gereduceerd.

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Diversen