DermaOXY - Zuurstoftherapie

HUIDVERJONGING

DermaOXY is een briljant concept dat actief werkt tegen rimpels, fijne lijntjes en een droge huid. Deze behandeling is op basis van een hoge concentratie (90%) zuurstof en een hoog gehalte hyaluronzuur dat zorgt dat de huid vocht beter vasthoudt, de huid steviger wordt en dat de fijne lijntjes zichtbaar vervagen. Deze behandeling zorgt voor verzorging van de huid met het actieve hyaluronzuur, anti-oxidanten en actieve vitamines die er voor zorgen dat de huid zijn eigen cellen activeert om collageen aan te maken.

  

Waarom precies?

Naar mate we ouder worden vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels, huidverslapping en de huid wordt droger. Het verouderingsproces van de huid begint al vanaf je 25ste levensjaar. De aanmaak van collageen, elastine (versteviging van de huid) en hyaluronzuur (voor vocht) wordt minder. 

  

Behandeling

Gelukkig zijn er behandelmethoden die deze veranderingen op een natuurlijke manier kunnen afremmen. De huid kan met dermaOXY op een verantwoorde wijze behandeld worden, met een duidelijk zichtbaar resultaat. In een dermaOXY behandeling wordt een laagje met serum aangebracht op de huid, dit wordt zachtjes met de airbrush dieper in de huid gedrukt door lucht en 90% zuurstof.

  

Welk effect heeft DermaOXY op uw huid?

• Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
• De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
• De vochtbalans in de huid wordt hersteld 
• De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer 
• De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

De belangrijkste werkzame stoffen in de dermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels.

Een dermaOXY behandeling geeft direct resultaat, al na de eerste behandeling, zonder chirurgie of injecties!

  

KUUR

Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met een voorbehandeling met needling (mesotherapie). De fijne kanaaltjes zorgen voor een nog betere opname. Kuur en prijzen zijn een advies op maat.

  

Ga naar prijslijst