DermaOxy - Zuurstofbehandeling

Blaas je huid nieuw leven in met de zuurstofbehandeling van DermaOxy!

DermaOxy is een gezichtsbehandeling op basis van pure zuurstof en een speciaal ontwikkeld serum bestaande uit hyaluronzuur, vitamines (o.a. A, C en E) en peptide complexen. De behandeling geeft je huid direct een intensieve boost! Ideaal voor de huid die wel wat extra’s kan gebruiken.

Je ziet direct resultaat, de huid voelt voller en strakker aan en de lijntjes zijn minder zichtbaar. Zonder chirurgie of injecties en is voor iedereen geschikt!

De behandeling is 100% veilig en pijnloos en wordt als zeer aangenaam en ontspannen ervaren. De behandeling geeft je huid namelijk direct nieuwe energie waardoor je huid zichtbaar straalt!

   

Waarom precies?

Naar mate we ouder worden (maar ook na een periode van ziekte of intensief medicijngebruik) vermindert de toevoer van zuurstof naar de cellen in de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels, huidverslapping en de huid wordt droger. Het verouderingsproces van de huid begint al vanaf je 25ste levensjaar. De aanmaak en de conditie van collageen, elastine (versteviging van de huid) en hyaluronzuur (voor vocht) lopen terug. De DermaOxy stimuleert de doorbloeding en het speciaal ontwikkelt serum bestaande uit peptide complexen en antioxidaten zorgt voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels.

  

Behandeling

De huid wordt uiteraard eerst gereinigd en de dode huidcellen worden verwijderd met een peeling of scrub zodat we op een frisse schone huid aan de slag kunnen gaan. Met de airbrush wordt het serum op de huid aangebracht. Dit serum wordt vervolgens met 91% zuurstof de huid in gemasseerd zodat het serum dieper in de huidlagen terecht komt. Je huid hoeft zelf niet hard te werken om het werkzame serum daar te krijgen waar het z’n werk moet doen. De huid kan meteen overgaan tot het herstellen van de effecten van huidveroudering. Het verschil is direct zichtbaar!

  

Heel mooi direct resultaat ... maar hoe lang blijft dit resultaat zichtbaar?

Het resultaat van een losse DermaOxy behandeling met de juiste producten voor thuis houdt zeker een tot twee weken aan. Heb je een feestje, bruiloft, een fotoshoot of een andere speciale gelegenheid en je wilt die dag een stralende huid, dan is deze behandeling echt iets voor jou!

Natuurlijk wil je dit resultaat voor altijd behouden.

Om ervoor te zorgen dat het resultaat langer aanhoudt moeten we de behandeling herhalen. Hoe vaak en de frequentie is afhankelijk van de conditie van jouw huid en je wensen. We zullen dit van tevoren bespreken om vervolgens een persoonlijk behandelplan voor jou opstellen.

  

Welk effect heeft DermaOxy op uw huid?

  • Je huid ziet er meteen frisser uit.
  • Fijne lijntjes en rimpels zijn direct minder zichtbaar.
  • Je huid voelt en ziet er na de behandeling strakker uit.
  • Omdat de acne bacterie niet tegen zuurstof kan, is dit een mooie behandeling voor een huid met puistjes en/of ontstekingen.
  • De vochtbalans in de huid wordt hersteld.
  • De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer.
  • De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

   

Kuur

6 behandelingen in 6 weken tijd. Hoe de behandelingen tijdens de kuur eruit komen te zien gaat in overleg.

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Green Sea Peeling en fruitzuur peelings
Diversen
Bellabaci cupping massage lichaam & gelaat
Microdermabrasie
Microneedling
Acne
Dermaplaning