Zuurstoftherapie DermaOxy & Microneedling

HUIDVERJONGING MET ZUURSTOFTHERAPIE

DermaOXY is een briljant concept dat actief werkt tegen rimpels, fijne lijntjes en een droge huid. Deze behandeling is op basis van een hoge concentratie (90%) zuurstof en een hoog gehalte hyaluronzuur dat zorgt dat de huid vocht beter vasthoudt, de huid steviger wordt en dat de fijne lijntjes zichtbaar vervagen. Deze behandeling zorgt voor verzorging van de huid met het actieve hyaluronzuur, anti-oxidanten en actieve vitamines die er voor zorgen dat de huid zijn eigen cellen activeert om collageen aan te maken.

Waarom precies?

Naar mate we ouder worden vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels, huidverslapping en de huid wordt droger. Het verouderingsproces van de huid begint al vanaf je 25ste levensjaar. De aanmaak van collageen, elastine (versteviging van de huid) en hyaluronzuur (voor vocht) wordt minder. 

Behandeling

Gelukkig zijn er behandelmethoden die deze veranderingen op een natuurlijke manier kunnen afremmen. De huid kan met dermaOXY op een verantwoorde wijze behandeld worden, met een duidelijk zichtbaar resultaat. In een dermaOXY behandeling wordt een laagje met serum aangebracht op de huid, dit wordt zachtjes met de airbrush dieper in de huid gedrukt door lucht en 90% zuurstof.

Welk effect heeft DermaOXY op uw huid?

• Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
• De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
• De vochtbalans in de huid wordt hersteld 
• De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer 
• De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

De belangrijkste werkzame stoffen in de dermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels.

Een dermaOXY behandeling geeft direct resultaat, al na de eerste behandeling, zonder chirurgie of injecties!

Het is mogelijk deze behandeling uit te breiden met de Dermalrolling of Microdermabrasie voor een nog beter resultaat. 

Gebruik voor een optimaal resultaat de verzorgingsproducten van DermaOXY inclusief de DermalRoller. Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke componenten.

Microneedling

Microneedling is een huidverjongende behandeling met een roller, genaamd dermalRollings. De roller bevat micronaaldjes waarmee over de huid gerold wordt. Dit creëert duizenden ‘micro channels’ (micro gaatjes) in het huidoppervlak.

Deze microgaatjes openen tijdelijk de poriën van de huid, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid meer doordringbaar is voor de voedingsstoffen en ingrediënten die zich in het dermaOXY serum en producten bevinden. Dit maakt de impact van de behandeling op de huid significant hoger. Daarnaast zal de huid zich moeten inspannen om de microgaatjes weer te dichten. Zo wordt het huid eigen herstellingsvermogen gemotiveerd waarbij de productie van twee sleutel proteïnes: het collageen en elastine, wordt verhoogd. Dit helpt mee de huid steviger, zachter, frisser en er meer verzorgd te laten uit zien.

Voordelen voor uw huid

  • Een veel efficiëntere opname van serums, cremes, maskers, lotions, oliën, etc., omdat de huid open is gesteld door de microgaatjes.
  • De actieve ingrediënten kunnen veel gemakkelijker, sneller en beter worden opgenomen.
  • De huid zal jonger, dikker en strakker aanvoelen dan na een traditionele behandeling. Kortom de huid ziet er gezonder uit.
  • Het gebruik van de DermalRollings zorgt ervoor dat het opname vermogen van de werkstoffen 200x méér is dan dat het op normale wijze wordt aangebracht.
  • Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Intensive serum voor thuisgebruik

Het dermaOXY Intensive serum heeft een hoog gehalte aan hyaluronzuur, algenextract en SYN-AKE peptide dat, in combinatie met de andere ingrediënten, actief de rimpels en fijne lijntjes in de huid vermindert .

Het SYN-AKE ingrediënt maakt dat de spieren in de huid te ontspannen, voorkomt en vermindert de vorming van nieuwe rimpels.

Intensive serum is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zal met name goede resultaten geven als het serum wordt gebruikt in combinatie met dermalRollings. Gebruik de dermalRollings op het gewenste gebied van uw huid en vervolgens het intensive serum. De hoeveelheid serum varieert van huid op huid. Serum wordt aangebracht totdat de huid verzadigd is. Voor gebruik, het serum goed schudden en na opening koel bewaren.

U zult een hernieuwde frisheid en een jongere uitstraling van uw huid te ervaren.

KUUR

Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met een voorbehandeling met Microdermabrasie voor een nog betere opname. Kuur en prijzen zijn een advies op maat.

Ga naar prijslijst