Zuurstoftherapie DermaOxy & Dermarolling

 
Uitgebreid

DermaOXY

Een behandeling volledig gericht op huidverbetering is de Derma Oxy behandeling. Deze behandeling is  op basis van zuurstof en hyaluronzuur en zorgt dat de huid het vocht beter vasthoudt, de huid steviger wordt en dat de fijne lijntjes zichtbaar vervagen. Het is mogelijk deze behandeling uit te breiden met de Dermalrolling, Microdermabrasie en/of Fruitzuurbehandeling voor een nog beter resultaat. De DermaOXY is een gezichtsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van hyaluronzuur serum en hoge concentratie (90%) zuurstof. Deze combinatie is de start van een effectieve methode tegen rimpels en fijne lijntjes in de huid. De behandeling bevordert de elasticiteit en maakt de huid zachter.


Dermalrolling

DermalRollings is een huidverjongende behandeling met een roller, genaamd dermalRollings. De roller bevat micronaaldjes waarmee over de huid gerold wordt. Dit creëert duizenden ‘micro channels’ (micro gaatjes) in het huidoppervlak.

Deze microgaatjes openen tijdelijk de poriën van de huid, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid meer doordringbaar is voor de voedingsstoffen en ingrediënten die zich in het dermaOXY serum en producten bevinden. Dit maakt de impact van de behandeling op de huid significant hoger. Daarnaast zal de huid zich moeten inspannen om de microgaatjes weer te dichten. Zo wordt het huid eigen herstellingsvermogen gemotiveerd waarbij de productie van twee sleutel proteïnes: het collageen en elastine, wordt verhoogd. Dit helpt mee de huid steviger, zachter, frisser en er meer verzorgd te laten uit zien.

Voordelen voor uw huid
Een behandeling met de dermalRollings zorgt voor een veel efficiëntere opname van serums, crèmes, maskers, lotions, oliën, etc., omdat de huid open is gesteld door de microgaatjes. De actieve ingrediënten kunnen veel gemakkelijker, sneller en beter worden opgenomen De huid zal jonger, dikker en strakker aanvoelen dan na een traditionele behandeling. De huid ziet er gezonder uit. Het gebruik van de dermalRollings van 0,2 mm zorgt ervoor dat het opname vermogen van de werkstoffen 200x méér is dan dat het op normale wijze wordt aangebracht. Geschikt voor alle huidtypes.


Duur: 60 min.

Prijs:  € 65,00

Eenmalige aanschaf Dermalrolling: € 25,00

Kuur: Advies op maat