DermaOxy - Zuurstofbehandeling

 

DermaOxy - Zuurstofbehandeling

DermaOxy Quick

Huidanalyse, Reiniging van de huid, peeling of scrub, warme kompres, met de airbrush het DermaOxy serum aanbrengen, insluizen met de zuurstoftechniek, verzorgende crème.

Duur: 30 min.
Prijs:  € 47,50

    

DermaOxy Deluxe

Huidanalyse, Reiniging van de huid, peeling of scrub, warme kompres, cupping massage, met de airbrush het DermaOxy serum aanbrengen, insluizen met de zuurstoftechniek, vitamine C boost, anti-aging masker, massage nek/schouders en decolleté, verzorgende crème.

Duur: 60 min.
Prijs: € 77,50

     

DermaOxy Premium

Huidanalyse, Reiniging van de huid, lactic acid peeling of scrub, warme kompres, microdermabrasie,  met de airbrush het DermaOxy serum aanbrengen, insluizen met de zuurstoftechniek, vitamine C boost, anti-aging masker, massage nek/schouders en decolleté, verzorgende crème.

Duur: 70 min.
Prijs: € 89,00

  

DermaOxy Perfect Glow

Huidanalyse, Reiniging van de huid, microneedling, met de airbrush het DermaOxy serum aanbrengen, insluizen met de zuurstoftechniek, vitamine C boost, anti-aging masker, massage nek/schouders en decolleté, verzorgende crème.

Duur: 90 min.
Prijs: € 125,00

   

Kuur

6 behandelingen in 6 weken tijd

Hoe de behandelingen tijdens de kuur eruit komen te zien gaat in overleg.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om vijf DermaOxy Quick behandelingen te combineren met één DermaOxy Deluxe behandeling. Ook is het mogelijk om de DermaOxy af te wisselen met een van de vele andere huid verbeterende behandelingen voor het behalen van het gewenste resultaat.     

  

Meer info