Diversen

LOSSE MODULES

De losse modules zijn o.a. epileren/harsen wenkbrauwen; verven wenkbrauwen en/of wimpers en harsen van bovenlip, kin of hele gelaat. Het is mogelijk een afspraak te maken voor één of meerdere losse modules of om de gezichtsbehandeling uit te breiden met één of meerdere losse modules. 

Je krijgt tijdens een gezichtsbehandeling € 2,00 korting op de losse module.

HARSEN

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat het haar weer is aan gegroeid.

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte haarpunt zodat je, in tegenstelling tot het scheren, na het harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Het harsen op spataderen heeft als risico dat het kan verergeren. Wanneer er sprake is van zeer veel spataderen, kun je het beste eerst de huisarts raadplegen. Raadpleeg tevens de huisarts als je een voorgeschiedenis hebt van cysten of steenpuisten.

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Express Treatments
Jeugd