Bellabaci cupping massage

Wat is cupping massage?

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze intensieve massage techniek creëert een lichte roodheid van de huid door het stimuleren van de doorbloeding. Eventuele roodheid kan tot enkele dagen zichtbaar blijven.

Waar is het goed voor?

De Bellabaci cupping massage is een ideale behandeling voor mannen en vrouwen die last hebben van vermoeide, overbelaste en pijnlijke spieren, buik-en darmklachten, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine, striae en littekenweefsel, verlies van elasticiteit van de huid, kleine spataderen (zgn. spinnetjes), oedeem en vochtretentie en is geschikt voor het gehele lichaam.

Hoe voelt Bellabaci massage?

Cliënten die de Bellabaci massage ervaren omschrijven de behandeling als verlichtend, soms wat gevoelig maar daar heeft men meestal ook klachten en voelen vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde zg. “Cup Kiss” worden gevormd. Het is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en kan van een paar uur tot een paar dagen duren

Let op: Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan uw behandelaar of deze therapie veilig voor u is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om uw gezondheid en uw welzijn. Neem daarom altijd eerst contact op met uw huisarts of behandelend arts.

Contra indicaties:

  • Zwangerschap
  • Kanker
  • Beschadigde of open huid
  • Diabetes 1
  • Permanente Fillers       

Ga naar prijslijst                                                                                                                                      Gerelateerde items

Massages - Wellness
Bellabaci Facial cupping
Cellulitis