Bellabaci cupping massage lichaam & gelaat

  

Wat is cupping massage?

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze intensieve massage techniek creëert een lichte roodheid van de huid door het stimuleren van de doorbloeding. Eventuele roodheid kan tot enkele dagen zichtbaar blijven.

  

Waar is het goed voor?

De Bellabaci cupping massage is een ideale behandeling voor mannen en vrouwen die last hebben van vermoeide, overbelaste en pijnlijke spieren, buik-en darmklachten, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine, striae en littekenweefsel, verlies van elasticiteit van de huid, kleine spataderen (zgn. spinnetjes), oedeem en vochtretentie en is geschikt voor het gehele lichaam.

  

Hoe voelt Bellabaci massage?

Cliënten die de Bellabaci massage ervaren omschrijven de behandeling als verlichtend, soms wat gevoelig maar daar heeft men meestal ook klachten en voelen vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde zg. “Cup Kiss” worden gevormd. Het is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en kan van een paar uur tot een paar dagen duren

Let op: Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan uw behandelaar of deze therapie veilig voor u is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om uw gezondheid en uw welzijn. Neem daarom altijd eerst contact op met uw huisarts of behandelend arts.

  

De Bellabaci Facial cup

Heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Anti-Aging

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt je huid een gezonde gloed en het verstevigt de huid.

Voordelen

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Heeft een vaatverstevigende werking
 • Minder last van mee-eters doordat een teveel aan olie uit de poriën wordt verwijderd.

 Langdurig resultaat

Voor een langdurig resultaat is het voor de opbouw belangrijk de therapie eerst intensief toe te passen en daarna met een regelmaat bijhouden. Afhankelijk van leeftijd en conditie van de huid wordt er een schema op maat gemaakt variërend van 1 x per week tot 1 x per 6 weken.

Thuisgebruik: Het is mogelijk om de cups te bestellen voor thuisgebruik. Gebruik de cups 2 tot 3 keer per week voor de beste resultaten.

Waarschuwing Gebruik de Bellabaci Facial cups niet op puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid, bij rosacea, permanente fillers of op ontstekingen.

  

Contra indicaties:

 • Zwangerschap
 • Kanker
 • Beschadigde of open huid
 • Diabetes 1
 • Permanente Fillers       

  

Ga naar prijslijst                                                                                                                                      Gerelateerde items

Massages
Cellulitis