Express Treatments

Flash Treatments zijn gezichtsbehandelingen bedoelt voor de vrouw en/of man die niet veel tijd heeft maar wel behoefte aan een zeer doelgerichte behandeling met een mooi resultaat. Ook zijn deze behandelingen fijn te combineren met overige kortdurende behandelingen als pedicure en gellak nagels.

Deze behandelingen duren 30 minuten.

EXPRESS D-TOX RITUAL

Het D-Tox complex heeft een zuiverende en absorberende werking. Elimineert overtollige toxines doordat het als een magneet toxines aantrekt. Gedurende een massage van 30 minuten en heerlijk warme kompressen worden in drie fases vervuiling, sebum, onzuiverheden en andere omstandigheden die de huid beletten te ademen verwijderd. De Lipoproteïnen uit zee egaliseren de teint en ontgiften de huid. Kaoline (witte klei) heeft een zuiverende werking en absorberende eigenschappen. De huid is schoon en ontvankelijk om actieve ingrediënten die worden aangebracht op te nemen.

EXPRESS CHOCOLAT RITUAL

Chocolade is niet alleen heel erg lekker en zorgt de geur alleen al voor een gelukzalig gevoel, maar het is ook heel goed voor je huid. Chocolade heeft namelijk de eigenschap dat het de huid goed hydrateert en de antioxidant zorgt voor de bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, korte drukpuntmassage, een heerlijk geurende chocolade masker, warme kompressen en een verzorgende crème. Kom tot rust, geniet van de geur en laat het masker zijn werk doen.

EXPRESS AGE REPAIR RITUAL 

Een korte behandeling met als doel de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Werkstoffen als Edelweiss en Witte thee gaan de strijd aan met vrije radicalen en het rode bietenextract zorgt ervoor dat de huid haar vocht optimaal kan vasthouden zodat het vocht niet verdampt. Het ampul, masker en de massage zorgen voor de versteviging van de huid.

Huidanalyse en advies / reiniging / peeling / ampul / masker / massage nek, schouders en rug / verzorgende gezichtscrème

EXPRESS HYDRA - NOURISHING RITUAL

Een korte behandeling voor de gedehydrateerde, droge en erg gevoelige huid. Werkstoffen als bisabolol, honing en vitamine A zorgen voor het hydrateren, kalmeren en regenereren van de epidermis.

Huidanalyse en advies / reiniging / peeling / ampul / masker / massage nek, schouders en rug / verzorgende gezichtscrème

Deze Flash Treatments duren 30 minuten voor een snel en mooi resultaat. 

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Intensieve Peelings
Diversen