Cellulitis

  

Kus je cellulite vaarwel

De nieuwe, innovatieve en zeer effectieve manier om met behulp van de Bellabaci cups en Vit-Ice cellulite te bestrijden.

  

Durf je benen weer te laten zien.

Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert blijven afvalstoffen te lang zitten. Ze kunnen een dikke brij vormen met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten en aan elkaar plakken. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. Dit voelt bobbelig aan. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag, worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen. Het is moeilijk om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt aangestuurd door hormonen. Bij verstoorde hormoonbalans houdt het lichaam vocht vast. Bijvoorbeeld bij de anticonceptiepil. De cupping massage zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en het lymfevocht en afvalstoffen worden afgevoerd. De vetcellen worden kleiner en zijn voelbaar zachter.

  

Verklevingen van huidlagen

We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar geplakt zijn. Daarbij is de vetlaag, gelegen in de onderhuid, ook nog eens verkleefd met de spieren. Daardoor doet beweging pijn. Pijn bij aanraking wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen vooral voor op de billen, de heupen en de dijen. Vooral bij een verkleving in combinatie met harde samenklontering van vetcellen voelt de huid heel vast aan. Belangrijk is om de verklevingen van elkaar los te maken.

  

Verslapping van de huid

Verslapping kan aangeboren zijn, een losse huidstructuur, het hangt. Het kan ook komen door leefwijze, zwangerschap etc. Een ernstig verslapte huid is dikwijls niet meer te herstellen.

  

Wat is VIT-ICE

  • VIT-ICE heeft Anti Cellulite eigenschappen
  • Tonifieert huidmetabolisme
  • Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie
  • Voorkomt zwelling

Tip: Gebruik VIT-ICE tijdens een warm bad, het werkt namelijk als een wisselbad. Het advies is om de VIT-ICE aan het eind te gebruiken en daarna je lichaam met stevige bewegingen met een handdoek af te drogen voor een versterkt stimulerend effect.

  

Kuur

Kuur: 1 x per week gedurende 6 weken. Advies op maat.

Advies: Gebruik van de cups 1 tot 2 keer in de week extra thuis stimuleert een nog beter resultaat.

Meer informatie over Bellabaci: zie kopje over Bellabaci cupping massage of anders via Bellabaci

  

Ga naar prijslijst