Japanse Facelift massage

  

Wat is het?

De Japanse Facelift Massage vindt zijn oorsprong in het oude China en is gebaseerd op de meridianen in het lichaam en de acupunctuurpunten in het gezicht. Het is een traditionele Japanse kunst die zich door verschillende generaties heen heeft verfijnd en ontwikkeld. Dankzij de talrijke positieve effecten op de gezondheid en het geluksgevoel van de mens, wint deze massagevorm de laatste jaren enorm aan populariteit. Deze unieke gezichtsbehandeling behandelt de conditie van de huid en de gelaatspieren met een zichtbaar resultaat.

  

De behandeling

De behandeling begint met een oppervlakkige en diepe reiniging van de huid. Voor de start van de massage met een serum en fijne creme wordt er een D-Tox masker om de huid te ontgiften aangebracht. Na het afhalen met warme kompressen van het masker gaan we verder met de massage. Ter afsluiting krijg je nog een masker geheel aangepast op jouw huidtype samen met een ontspannende hoofdhuidmassage.

Door de massage van o.a. schouders, nek en hoofdhuid zit je haar niet meer zoals voordat je in de stoel kwam liggen. Je kunt daar wellicht rekening meehouden.

Tijdens deze gezichtsmassage worden verschillende technieken gebruikt:

  • Gezichtsreflexologie werkt ontspannend en zorgt voor een balans tussen lichaam en geest.
  • Acupunctuur pressure punten op verschillende eindpunten van meridianen om blokkades op te heffen
  • Lymfe- en reflexzone massage voor een liftend effect en het vervagen van rimpels en fijne lijntjes.

  

Wanneer zijn resultaten zichtbaar?

Het zichtbare resultaat is o.a. afhankelijk van de conditie van jouw huid. Heb je een lange periode weinig tot niets gedaan, dan zullen we de conditie moeten gaan opbouwen. De schoonheid wordt als het ware van binnenuit gestimuleerd door een beroep te doen op het zelf herstellend vermogen van de huid. Het resultaat zal dan ook geleidelijk aan zichtbaar worden. Toch geeft de behandeling onmiddellijk een frisser en minder vermoeid uiterlijk en voel je je heerlijk ontspannen en lekkerder in je vel.

  

Aantal behandelingen

Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling een keer per tien dagen toegepast. Geadviseerd wordt om minimaal zes behandelingen te ondergaan. Na deze kuur is 1x per zes tot acht weken voldoende om het gewenste resultaat te behouden. Als je echter voor een bijzondere dag er beter uit wil zien, heeft één behandeling ook al een groot effect.

Wil je echt een stap terug doen in het verouderingsproces, dan is het uitvoeren van een kuur van zes behandelingen in een periode van twee maanden het mooiste, eventueel in combinatie met Natural Facelift en Collagen Booster op de gebieden die dit nodig hebben.

  

Reacties na een behandeling

De huid kan wat rozig zijn door de intensieve massagetechniek. Het advies is om na de behandeling veel water drinken te drinken om zo de afvalstoffen die zijn losgemaakt beter af te voeren.

  

Voor wie is deze behandeling (niet) geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor vrijwel ieder huidtype. Belangrijk is dat de huid niet beschadigd is door bijvoorbeeld zon, open eczeem of actieve acne. De huid dient gesloten te zijn.

Door de stimulerende massage technieken is deze behandeling niet geschikt voor mensen die een herseninfarct gehad hebben of epilepsie.

  

Ga naar prijslijst