Bindweefselmassage

NIET ZOMAAR BINDWEEFSELMASSAGE

Tijdens de bindweefselmassage pas ik alle verschillende technieken van de Natural Face Lifting Academy toe. Deze academy heb ik volledig en succesvol doorlopen, inclusief de lymfedrainage techniek, waardoor ik door middel van een manuele massage jouw huid daadwerkelijk kan verbeteren. Hoe? Op basis van een uitgebreide analyse, intake en het bepalen van de doelstelling pas ik mijn behandelmethode aan. Bijvoorbeeld een behandeling gericht op verslapping zal anders zijn dan wanneer er meer gewerkt moet worden op de rimpels. Is de huid wat vermoeid of last van acne, dan zal de techniek daarop aangepast worden.

Over deze bindweefselmassage techniek ben ik zo razend enthousiast omdat je echt met de huid aan de slag gaat. Door de specifieke kneedtechniek wordt de stofwisseling van de huid versneld waardoor de huid in staat is zich sneller te vernieuwen. Ook werk ik op de spieren in het gelaat, het collageen in de huid, het versterken van het celweefsel en het botweefsel. Bijzonder is dat met deze massage techniek meerdere huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden.

  

De behandeling 

De gelaatsmassage wordt toegepast op de gereinigde huid. Voordat ik begin worden eerst nog de dode huidcellen verwijderd door middel van een scrub of een peeling. Daarna wordt er een exclusief serum aangebracht die tijdens de massage perfect opgenomen wordt door de huid. Na de massage zal de huid wat rozig en warm voelen, alsof je een dagje in de zon hebt doorgebracht. De versterkte doorbloeding is duidelijk zichtbaar.

  

Persoonlijke aanpak is belangrijk

Iedere huid is anders, reageert anders, dus de techniek is anders. Ook zijn de wensen van persoon tot persoon verschillend, dus het advies is ook verschillend. Om te beginnen is er een groot verschil tussen rimpels op basis van verlies van elasticiteit (bindweefsel) of door verzwakking van het spierweefsel. Door het verlies van spierweefsel ontstaan bijvoorbeeld ook de bekende hamsterwangen en de onderkin. De meeste mensen krijgen zowel te maken met huidverslapping als met rimpelvorming.

Heb je last van acne, couperose of rosacea, dan is deze techniek zeer geschikt. Van binnenuit wordt de weerstand verhoogd, afvalstoffen losgemaakt en de lymfedrainage techniek zorgt voor de juiste afvoer.

Ook na cosmetische ingrepen (of ben je het van plan) en trauma 's (operatie, ongeluk) is deze techniek zeer geschikt. Tijdens het intakegesprek stellen we een behandelplan op maat samen.

  

Kuur

Het is mogelijk om een losse afspraak te maken voor deze bindweefselmassage. Voor het bereiken van een optimaal resultaat dient deze behandeling regelmatig te worden herhaald. Hoeveel behandelingen en de frequentie zal afhankelijk zijn van de conditie van de huid en de wensen. Op basis van de intake en analyse wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Om het effect van de behandelingen ook thuis voort te zetten wordt er een advies gegeven voor een goede verzorging thuis. De vergelijking met de sportschool is snel gemaakt. Wil je verandering zien, dan zul je een programma moeten volgen dat o.a. bestaat uit het bepalen van de frequentie maar ook wat je thuis kunt doen om ervoor te zorgen dat je 'op niveau ' blijft.

Een bindweefselmassage kuur bestaat uit tenminste 5 achtereenvolgende behandelingen met een tussenpoos van 1 tot maximaal 2 weken. Om het gewenste resultaat te kunnen bereiken wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld inclusief een advies voor massage sculpting technieken en juiste verzorging voor thuis.  

   

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Green Sea Peeling en fruitzuur peelings
DermaOxy - Zuurstofbehandeling
Bellabaci cupping massage lichaam & gelaat
Japanse Facelift massage
BioPulse Therapy
Acne