Natural Face Lifting Therapy

HUIDVERJONGING EN HUIDVERBETERING

Schoonheid zit soms letterlijk van binnen. Ik ben een absolute voorstander van het op een natuurlijke manier uit de huid halen van wat er nog potentieel aanwezig is.

Vanaf ons 25ste levensjaar begint de huid de eerste tekenen van huidveroudering te vertonen en dat neemt in de loop van de daarop volgende jaren steeds meer toe. Door veroudering worden alle functies van de huid, het metabolisme, geleidelijk aan vertraagd. 

De Natural Face Lifting Academy is meer dan een bindweefselmassage. Het is een holistische massage techniek die te vergelijken is met topsport voor de huid. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling versnelt het metabolisme (stofwisseling) van de huid, waardoor de huid zich zal gaan regenereren, wat een verjongend effect heeft. Bijzonder is dat met deze massage meerdere huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden.

De Natural Face Lifting is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.

Gepersonaliseerde techniek

Iedere huid is anders, reageert anders, dus de techniek is anders. Ook zijn de wensen van persoon tot persoon verschillend, dus het advies is ook verschillend. Om te beginnen is er een groot verschil tussen rimpels op basis van verlies van elasticiteit (bindweefsel) of door verzwakking van het spierweefsel. Door het verlies van spierweefsel ontstaan bijvoorbeeld ook de bekende hamsterwangen en de onderkin. De meeste mensen krijgen zowel te maken met huidverslapping als met rimpelvorming.

Heb je last van acne, couperose of rosacea, dan is deze techniek zeer geschikt. van binnenuit wordt de weerstand verhoogd, afvalstoffen losgemaakt en de lymfedrainage techniek zorgt voor de juiste afvoer.

Ook na cosmetische ingrepen (of ben je het van plan) en trauma 's (operatie, ongeluk) is deze techniek zeer geschikt. Tijdens het intakegesprek stellen we een behandelplan op maat samen.

De vergelijking met de sportschool is snel gemaakt. Wil je verandering zien, dan zul je een programma moeten volgen dat o.a. bestaat uit het bepalen van de freqentie maar ook wat je thuis kunt doen om ervoor te zorgen dat je 'op niveau ' blijft.

Join the Sculpture Club!

Ter ondersteuning van de kuur die je volgt, krijg je van mij een aantal massage technieken mee om thuis 'anytime and anywhere ' te kunnen doen. Heel eenvoudig en kost absoluut niet veel tijd. Op deze manier zien we een snelle verbetering in de algehele conditie van de huid en de doelen die we hebben gesteld. 

Wat leuk is, is dat het ook mogelijk is om een sculpture sessie te boeken zonder de kuur in de salon te volgen. Eén op één of in een groepje. Stuur een mailtje naar info@essentialbeauty.nl voor meer informatie.

De behandeling 

De gelaatsmassage wordt toegepast op de gereinigde huid. Er wordt een exclusief serum aangebracht die tijdens de massage perfect opgenomen wordt door de huid. Na de massage zal de huid wat rozig en warm voelen, alsof je een dagje in de zon hebt doorgebracht. De versterkte doorbloeding is zichtbaar.

Resultaten

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
- Opening van de oogcontouren, contouren worden gladder
- Vermindering van rimpels
- Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen
- Verzakkingen worden gelift, versteviging
- Betere doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid en gelaatsspieren
- Bevordering van de celdeling
- Verbetering van de huidconditie, frisse vitaliteit
- Gelaatscontouren verstrakken
- vochtophopingen (vb.rond de ogen) verdwijnen
- Verhoging van de soepelheid en elasticiteit van de huid
- Hamsterwangen
- Dubbele onderkin
- Acne (zuiverende en afvoerende werking)
- Rosacea (verbetering van de huidconditie zorgt dat deze weerbaarder is)
- Couperose (bindweefsel zit ook rond de haarvaten, bloedvaten)

Kuur

Een kuur omvat minimaal vijf achtereenvolgende behandelingen in een periode van 2 tot 3 weken waarvan 1 behandeling inclusief peeling en collageen masker is. Om het gewenste resultaat te kunnen bereiken wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld inclusief een advies voor massage technieken en juiste verzorging voor thuis. Om de massage technieken thuis uit te kunnen voeren is het serum noodzakelijk. 

Na de kuur is voor het behoud van het resultaat aan te raden om de behandeling iedere zes tot acht weken te herhalen en de training van het gelaat thuis te continueren.

Wil jij je heerlijk laten verwennen met 1 behandeling of wil je eerst kennis maken met de behandelingstechniek voordat je met een kuur start ? Dat kan.

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Fruitzuur Peelings
Bellabaci Facial cupping
Japanse Facelift massage
Manuele huidverjonging