Natural Face Lifting

 
Uitgebreid

De Natural Face Lifting massage is te vergelijken met topsport voor de huid. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift. Schoonheid zit soms letterlijk van binnen. Ik ben een absolute voorstander van om op een natuurlijke manier uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is.

Voor wie?

Deze massagetechniek is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor acne, de dunne, gevoelige en couperose huid. Maar ook voor de verouderde huid, rokershuid, slecht doorbloede huid en littekens. Al na één behandeling verschijnt een frisse nieuwe vitaliteit in het gelaat.

Wat is Natural Face Lifting?

De Natural Face Lifting is een therapeutische massage, gericht op het zelf herstellend vermogen van de huid. Het is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals en het decolleté. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Het versnelt het metabolisme (stofwisseling) van de huid, waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd. De huid zal zich gaan regenereren, wat een verjongend effect heeft. Bijzonder is dat met deze massage meerdere huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden.

 De behandeling 

De gelaatsmassage wordt toegepast op de gereinigde huid. Er wordt een exclusief serum aangebracht die tijdens de massage perfect opgenomen wordt door de huid. Na de massage zal de huid wat rozig en warm voelen, alsof je een dagje in de zon hebt doorgebracht. De versterkte doorbloeding is zichtbaar.

Resultaten

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
- oogcontouren worden gladder
- de huid oogt strakker en elastischer
- vermindering van rimpels
- versteviging en nieuwe aanmaak van collageen
- verzakkingen worden gelift
- betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
- hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
- bevordering van de celdeling
- verbetering van de huidconditie
- verbetering van de huidstructuur en teint
- gelaatscontouren verstrakken
- vochtophopingen (vb.rond de ogen) verdwijnen

Kuur: 

Een kuur omvat minimaal vijf achtereenvolgende behandelingen in een periode van 2 tot 3 weken. Om het gewenste resultaat te kunnen bereiken wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld inclusief een advies voor massage technieken en juiste verzorging voor thuis. Na de kuur is voor het behoud van het resultaat aan te raden om de behandeling iedere zes tot acht weken te herhalen en de training van het gelaat thuis te continueren.

Wil jij je heerlijk laten verwennen met 1 behandeling of wil je eerst kennis maken met de behandelingstechniek voordat je met een kuur start ? Dat kan.Gerelateerde items

Fruitzuur Peelings
Bellabaci Facial cupping
Japanse Facelift massage
Anti-Wrinkle Treatments