Microdermabrasion

 
Uitgebreid

SOIN MICRO DERMABRASION

Een manuele behandeling voor een dubbel herstellend effect: exfolieert en verzacht de huid. Heeft ook een anti-huidverouderingswerking. Verwijdert de dode huidcellen. Versnelt de celvernieuwing, vermindert rimpels en fijne lijntjes. Verbetert de stevigheid en toniciteit van de huid. De huid is zacht, ze straalt, is gekalmeerd en oogt zichtbaar jonger.

Met een zachte reiniging wordt het overtollige talg en make-up verwijderd. Een dun laagje van de verfijnende balsem wordt aangebracht en met zachte ronddraaiende bewegingen in gemasseerd. Dit verwijdert de dode huidcellen die de huid dikker en onregelmatig maken. De huid is verfijnd en verzacht en de poriën zijn weer open. Over de balsem wordt een activerende gel aangebracht op basis van o.a. melkzuur. Deze chemische peeling activeert de werking van de balsem. Ook deze wordt zachtjes in gemasseerd. Omdat de huid wat rood zal zijn door het stimuleren van de doorbloeding wordt het restant met koude kompressen afgenomen. Om de huid te kalmeren en te verzachten wordt er een heerlijk zacht masker aangebracht en ter afsluiting een verzorgen gezichtscreme.

Let op: het verwijderen van mee-eters en gerstekorreltjes is tijdens deze behandeling niet mogelijk.

Deze behandeling bevat fruitzuren die de huid gevoeliger aan de zon kunnen maken en zodoende meer kans hebben op zonnebrand. Vermijd UV lampen in de week na de behandeling en gebruik een goede zonnebescherming en beperk het aantal zonuren tot een week na de behandeling.


Duur: 60 - 70 min. 

Prijs: € 70,00

Kuurverband: eenmaal per week gedurende vier weken. Advies op maat.

Preventie: een keer per 6 weken

Advies: Derm Acte verzorgingslijn voor thuisgebruik