Rode adertjes en steelwratjes verwijderen

  

In slechts enkele minuten!

Stoor jij je aan die ontsierde rode adertjes, pigmentvlekken, steelwratje, of andere huid oneffenheden? Veel oneffenheden in de huid kunnen met de Teleway succesvol worden behandeld. 

  

Littekenloos verwijderen van:

  • Tele 's (gesprongen adertjes / couperose)
  • Spider Naevus, rood spinadertje
  • Steelwratjes
  • Kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
  • Vetknobbeltjes, talgcysten
  • Hyperkeratosenen
  • Andere onregelmatigheden in de huid

Bij twijfel zal ik u eerst vriendelijk verzoeken de (huis)arts te raadplegen voordat de oneffenheid kan worden verwijderd. 

  

Hoe werkt Tele 'Way ? 

Tele 'Way werkt door middel van een unieke wereldwijd gebruikte technologie, nl. USHF (ultra short high frequency). Dit zogenaamde coaguleren (stolling van eiwitten in het bloed) wordt zowel in de medische als cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd over het gehele lichaam, zijn kortdurend, nagenoeg pijnloos en geven direct resultaat.

In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De genezingstijd is kort. Roodheid verdwijnt binnen enkele uren tot dagen. Indien er korstvorming is zal de huid daaronder de eerste weken lichtroze zijn. Deze verkleuring is normaal en zal geheel verdwijnen.

Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. 
Er wordt uitsluitend gewerkt met wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is. Om het resultaat van de behandeling te optimaliseren krijgt u in de salon advies hoe de behandeling thuis te ondersteunen. In het geval van couperose/rosacea zijn meerdere behandelingen nodig in combinatie met gezichtsbehandeling en/of thuisproducten om tot een optimaal resultaat te komen. Alle goedaardige huidaanhangsels/-oneffenheden en/of haarvaatjes kunnen worden verwijderd, bij twijfel raadpleeg uw huisarts.

Wratten op handen en voeten en waterwratten kunnen niet worden verwijderd, zij worden veroorzaakt door een (besmettelijk) virus en zullen dus eerder vermeerderen dan verminderen.

  

Nazorg thuis

Voor en na de behandeling krijg je van mij duidelijke instructies mee naar huis om de behandelde plekken thuis op de juiste manier te behandelen en waar je rekening mee dient te houden. Naast desinfecterende producten krijg je ook advies hoe de huid verder goed te verzorgen om zo littekens en infecties te voorkomen.

  

Ga naar prijslijst