Carboxy CO2 therapy

De steutel tot een stralende, jeugdige huid

  

Deze behandeling is perfect voor diegenen die de effecten van veroudering willen tegengaan, zonder direct hoeven te grijpen naar meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden als lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc. 

De CO2-carboxytherapie heeft als doel de bloedcirculatie in de weefsels te verbeteren, het stimuleert de productie van zuurstof en zorgt voor een diepe hydratatie. Tevens zorgt het voor een efficiënte afvoer van afvalstoffen, stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. De huid ziet er na een eerste behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij een acne gevoelige huid.

  

De textuur van de huid verbetert zichtbaar

Dit effect is vrij vroeg zichtbaar (meestal na twee sessies, bijvoorbeeld in de loop van 7-14 dagen). Mooi tegen fronsrimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, ook op donkere oogkringen en het verminderen van littekens.

Door de grote hoeveelheid CO2 wordt de zuurstofdruk en de algehele bloedcirculatie verhoogd. Hierdoor zal de huid direct na de behandeling er rood uitzien.

  

Waarom Carboxy therapie?

Carboxy therapie bestaat uit kooldioxide (CO2), een onzichtbaar, geurloos gas en wordt gebruikt om onze cellen weer van genoeg energie te voorzien zodat ze beter functioneren.

Ons lichaam en dus ook onze huid bestaat uit verschillende cellen met verschillende functies. Al deze cellen hebben zuurstof nodig om energie te maken, anders functioneren ze niet goed. Naarmate we ouder worden wordt het zuurstofgehalte in de cellen minder door een verminderde doorbloeding. Geen zuurstof in de cel betekent geen energie voor de cel waardoor de kwaliteit van de cel en het functioneren terugloopt. Herstel van schade wat gepaard gaat met veroudering gaat dan moeizaam.

Door in te ademen nemen de cellen zuurstof op en zetten dat tijdens het verbrandingsproces om in kooldioxide (CO2). Dit kooldioxide wordt via de bloedbaan uitgewisseld voor zuurstof. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

  

Hoe werkt carboxy therapie?

De kooldioxide (CO2) is op een unieke manier verwerkt is in een gel. Deze gel wordt aangebracht op de huid met daaroverheen een speciaal vliesmasker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gasbubbels die op de huid uiteenspatten en een sissend geluid produceren. Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine -en collageenproductie wordt gestimuleerd. Het bevordert ook de vorming van zuurstof onder de huid voor intense hydratatie.

  

Zichtbare effecten na een kuur:

  • Gladdere, egalere en verbetering algehele structuur van de huid
  • Vergrote elasticiteit en versteviging van de huid
  • Vermindering van grove poriën
  • Vermindert donkere cirkels rond de ogen
  • Minimaliseert de eerste rimpels en fijne lijntjes
  • Verbetering van acne

   

Carboxy gives your skin new energy!!

  

Kuur:

De verbetering blijft een aantal maanden zichtbaar en voor een nog mooier resultaat is het advies om deze behandeling in een kuurvorm te doen met ondersteuning van de juiste thuisverzorging producten. 

Het is tevens mogelijk om deze behandeling ter ondersteuning van andere behandelingen in te zetten of mee af te wisselen tijdens een kuur.

Het aantal sessies die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken kan per klant verschillen en is uiteraard afhankelijk van levensstijl, leeftijd en verdere thuisverzorging.

Ook mooi te combineren met een van de fruitzuurpeelings / microneedling / pinkshooter (mesotherapie) / microdermabrasie

 Een kuur bestaat uit 6 sessies en kan iedere week plaatsvinden.

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Fruitzuur & Kruiden Peelings
Bindweefselmassage
Microdermabrasie
Microneedling
Acne
Dermaplaning