KRX Carboxy CO2 therapy

  

De steutel tot een stralende, jeugdige huid

  

De meest geboekte behandeling bij mij in de salon!!

De Carboxy therapie van het Koreaanse merk KRX is de beste die er is!
Deze behandeling is perfect voor diegenen die de effecten van huidveroudering willen tegengaan, zonder direct hoeven te grijpen naar meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden als lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc. De huid blijft intact en ziet er stralend uit.

De CO2-carboxytherapie heeft als doel de bloedcirculatie in de weefsels te verbeteren, het stimuleert de productie van zuurstof en zorgt voor een diepe hydratatie. Tevens zorgt het voor een efficiënte afvoer van afvalstoffen, stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. De huid ziet er na een eerste behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook zeer effectief bij een acne gevoelige huid.

  

De textuur van de huid verbetert zichtbaar

Dit effect is vrij vroeg zichtbaar (meestal na twee sessies, bijvoorbeeld in de loop van 7-14 dagen). Mooi tegen fronsrimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, ook op donkere oogkringen en het verminderen van littekens.

Door de grote hoeveelheid CO2 wordt de zuurstofdruk en de algehele bloedcirculatie verhoogd. Hierdoor zal de huid direct na de behandeling er rood uitzien, maar dit zakt vrij snel weer weg.

  

Waarom Carboxy therapie?

Carboxy therapie bestaat uit kooldioxide (CO2), een onzichtbaar, geurloos gas en wordt gebruikt om onze cellen weer van genoeg energie te voorzien zodat ze beter functioneren.

Ons lichaam en dus ook onze huid bestaat uit verschillende cellen met verschillende functies. Al deze cellen hebben zuurstof nodig om energie te maken, anders functioneren ze niet goed. Naarmate we ouder worden wordt het zuurstofgehalte in de cellen minder door een verminderde doorbloeding. Geen zuurstof in de cel betekent geen energie voor de cel waardoor de kwaliteit van de cel en het functioneren terugloopt. Herstel van schade wat gepaard gaat met veroudering gaat dan moeizaam.

Door in te ademen nemen de cellen zuurstof op en zetten dat tijdens het verbrandingsproces om in kooldioxide (CO2). Dit kooldioxide wordt via de bloedbaan uitgewisseld voor zuurstof. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

  

Hoe werkt carboxy therapie?

De kooldioxide (CO2) is op een unieke manier verwerkt is in een gel. Deze gel wordt aangebracht op de huid met daaroverheen een speciaal vliesmasker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gasbubbels die op de huid uiteenspatten en een sissend geluid produceren. Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine -en collageenproductie wordt gestimuleerd. Het bevordert ook de vorming van zuurstof onder de huid voor intense hydratatie.

  

Zichtbare effecten na een kuur:

  • Gladdere, egalere en verbetering van de structuur van de huid
  • Vergrote elasticiteit en versteviging van de huid
  • Vermindering van grove poriën
  • Vermindert donkere cirkels rond de ogen
  • Minimaliseert de eerste rimpels en fijne lijntjes
  • Verbetering van acne

   

Carboxy gives your skin new energy!!

  

Kuur:

Met een enkele behandeling bereik je een voelbare en zichtbare verbetering van de huid die een aantal dagen zal aanhouden. Voor een meer langdurig effect en nog meer resultaat is het advies om deze behandeling in een kuurvorm te doen met ondersteuning van de juiste thuisverzorging producten. 

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met een tussenpoos van 7 tot 14 dagen. 

De Carboxy therapie is de perfecte behandeling om de huid voor te bereiden op een meer internsievere vorm van huidverbetering. Het effect en daarmee het resultaat van de behandeling (kuur) zal zichtbaarder, sneller en langduriger zijn.

Mooi te combineren met een van de fruitzuurpeelings, microneedling, turtle pin (mesotherapie), microdermabrasie, dermaplaning of bindweefselmassage.

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Green Sea Peeling en fruitzuur peelings
Bindweefselmassage
Microdermabrasie
Microneedling
Acne
Dermaplaning