Carboxy CO2 therapy

 

CARBOXY CO2 THERAPY

Deze behandeling is perfect voor diegenen die de effecten van veroudering willen tegengaan, zonder direct hoeven te grijpen naar meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden als lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc. 

Carboxy Co2 Treatment is ook een hele mooie behandeling als start of basis van een intensieve behandeling. Het stimuleren van de bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen bevorderen het resultaat van een eventuele vervolgbehandeling. 

Duur: 60 minuten

Prijzen:

standaard                € 75.00
Carboxy i.c.m. Microneedling     € 129.00
Carboxy i.c.m. Pinkshooter         € 125.00
Carboxy i.c.m. Fruitzuurpeeling    € 84.00
Carboxy i.c.m. Microdermabrasie  € 115.00
Carboxy i.c.m. Dermaplaning       € 99.00

   

Kuur:

Verbetering blijft een aantal maanden zichtbaar en voor een nog beter resultaat is het advies om deze behandeling in een kuurvorm te doen met ondersteuning van de juiste thuisverzorging producten. Een kuur bestaat uit 6 sessies en kan iedere week plaatsvinden.

Het aantal sessies die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken kan per klant verschillen en is uiteraard afhankelijk van levensstijl, leeftijd en verdere thuisverzorging.

Het is tevens mogelijk om deze behandeling ter ondersteuning van andere behandelingen in te zetten of af te wisselen tijdens een kuur.

Mooi te combineren met een van de fruitzuurpeelings / microneedling / pinkshooter (mesotherapie) / microdermabrasie

Prijs per behandeling in kuur: € 67.50

  

Carboxy gives your skin new energy!!

Klik hier voor meer informatie