Carboxy CO2 therapy

 

CARBOXY CO2 THERAPY

Deze behandeling is perfect voor diegenen die de effecten van veroudering willen tegengaan, zonder direct hoeven te grijpen naar meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden als lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc. 

Carboxy Co2 Treatment is ook een hele mooie behandeling als start of basis van een intensieve behandeling. Het stimuleren van de bloedcirculatie, meer zuurstof naar de cellen en het afvoeren van afvalstoffen bevorderen het resultaat van een eventuele vervolgbehandeling. 

Duur: 60 minuten
Prijs:  € 77,50

       

Kuur:

Met een enkele behandeling bereik je een voelbare / zichtbare verbetering van de huid die een aantal dagen zal aanhouden. Voor een meer langdurig effect en nog meer resultaat is het advies om deze behandeling in een kuurvorm te doen met ondersteuning van de juiste thuisverzorging producten. 

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met een tussenpoos van 7 tot 14 dagen. 

De Carboxy therapie is de perfecte behandeling om de huid voor te bereiden op een meer internsievere vorm van huidverbetering. Het effect en daarmee het resultaat van de behandeling (kuur) zal zichtbaarder, sneller en langduriger zijn.

Mooi te combineren met een van de fruitzuurpeelings / microneedling / turtle pin (mesotherapie) / microdermabrasie / dermaplaning / bindweefselmassage

Kuurvorm en prijs zijn in overleg.

  

Carboxy gives your skin new energy!!

Klik hier voor meer informatie