Pink Shooter

  

Boost your skin

Wat is een Pink Shooter behandeling?

Mesotherapie is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald stoffen (homeopathisch) verdund in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden (injectieacupunctuur).

De Pink Shooter is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat bestaande uit 19 nano-hypodermische naalden. Deze 19 holle naalden creëren microscopische kleine kanaaltjes door het stratum corneum van de huid. Met de TurtlePin wordt het ‘pink’ serum (roze van kleur) bestaande uit 56 werkstoffen pijnloos geïnjecteerd. Het is een ware boost van de huid met een vitamine complex (10), verschillende soorten peptiden, verschillende soorten enzymen (3),  aminozuurcomplex en hyaluronzuur (vocht in de huid).

De gaatjes die de Pink shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar en stimuleren de huid van binnenuit. Het geeft namelijk een boost aan de fibroblastcellen (verantwoordelijk voor o.a. de aanmaak van collageen en elastine vezels en houden de huid stevig), zorgen voor een sneller herstel van de weefsels en verbetert het huidmetabolisme.

Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling de huid strakker, gladder en voller!

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier.

  

Een Pink shooter behandeling(kuur) zorgt voor:

• het verminderen van littekentjes
• meer elasticiteit in de huid
• rimpelvervaging
• verstevigen van de huid
• een egalere huid
• een mooiere teint
• vochtregulering in de huid

  

De behandeling

De behandeling starten we met een intake waarin we de behandeling en de gewenste resultaten bespreken en overleggen wat de beste oplossing is voor jouw huid.  
De behandeling start met een reiniging van de huid en vervolgens een enzymatische peeling of milde fruitzuurpeeling (lactic acid). Met de Pink shooter wordt het hele gelaat en de hals behandeld. Je voelt hierbij  kleine prikjes. Probleemzone ’s, rimpeltjes en littekentjes worden extra behandeld.
Als afsluiting wordt een herstellende crème aangebracht.

  

Na de behandeling

Direct na de behandeling zie je dat de huid een flinke booster heeft ontvangen. De huid zal maximaal enkele dagen na de behandeling een iets rodere kleur zijn en kan 1 tot 2 dagen na de behandeling warm aanvoelen. Omdat de huid na de behandeling erg gevoelig is, is het essentieel om de eerste dagen de huid met uiterste zorg en volgens advies te behandelen.

  • Geen langdurige blootstelling aan de zon
  • Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt gedurende één week afgeraden.
  • Zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden
  • Goede thuisverzorging
  • De huid goed beschermen met een zonnebrandcrème (SPF-30 / 50) met UVA en UVB bescherming.

   

Kuur

Een kuur bestaat uit tenminste 4 behandelingen met een interval van 1 x per maand. Wanneer de kuur van 4-6 behandelingen is afgelopen zal de huid egaler en steviger zijn. Oneffenheden zijn verminderd of verdwenen. De huid is frisser en stralender. Het resultaat houdt 6-8 maanden aan.
Wij raden aan deze behandeling na een kuur periodiek (ieder kwartaal) te herhalen om het resultaat van de kuur te behouden. Uiteraard hoort hier ook bij de juiste thuisverzorging te gebruiken waarover ik graag een passend advies geef.  

  

Naar prijslijstGerelateerde items

Fruitzuur & Kruiden Peelings
Microneedling
Carboxy CO2 therapy