Pink Shooter

 

  

Pinkshooter 

De Pink Shooter is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat bestaande uit 19 nano-hypodermische naalden. Deze 19 holle naalden creëren microscopische kleine kanaaltjes door het stratum corneum van de huid. Met de TurtlePin wordt het ‘pink’ serum (roze van kleur) bestaande uit 56 werkstoffen pijnloos geïnjecteerd. Het is een ware boost van de huid met een vitamine complex (10), verschillende soorten peptiden, verschillende soorten enzymen (3),  aminozuurcomplex en hyaluronzuur (vocht in de huid).

Duur: 50 minuten

  

Prijzen

Losse behandeling – gezicht + hals                          € 115.00
Kuur: 4 behandelingen – gezicht + hals                     € 460.00 inclusief gratis Ernani Kiwizaad olie
Carboxy Therapie en Pinkshooter                              € 125.00
Dermaplaning en Pinkshooter                                   € 125.00

  

KRX Filling Powder

Op de fijne lijntjes en rimpels is het mogelijk om apart nog vulpoeder op basis van hyaluronzuur te gebruiken. Tijdens de behandeling komt er dan een meerprijs van € 15,00

   

Kuur:

Een kuur bestaat uit tenminste 4 behandelingen met een interval van 1 x per maand. Wanneer de kuur van 4-6 behandelingen is afgelopen zal de huid egaler en steviger zijn. Oneffenheden zijn verminderd of verdwenen. De huid is frisser en stralender. Het resultaat houdt 6-8 maanden aan.
Wij raden aan deze behandeling na een kuur periodiek (ieder kwartaal) te herhalen om het resultaat van de kuur te behouden. Uiteraard hoort hier ook bij de juiste thuisverzorging te gebruiken waarover ik graag een passend advies geef.  

  

Meer info klik hier