Premium Treatments

HEALTHY SKIN IS ALWAYS IN

VOED JE HUID

Soin Nutrition Optimale

Een omhullende, huidverzachtende en huid beschermende behandeling. Eerst wordt de huid op passende wijze gereinigd. Hierna volgt een peeling met een product dat heerlijk warm wordt. Niet te warm, maar net goed zodat het behaaglijk is. Hierna krijg je een massage met een olie bestaande uit squaleen, argan, camelia en pruimenolie. En dan een heerlijk masker. Het voelt als de textuur van slagroom die wat warm is. Héérlijk…  Steeds worden er warme kompressen gebruikt. Kortom een hele fijne vertroetel behandeling waarbij de huid intens wordt gevoed.

HYDRATEER JE HUID

Soin hydratation optimale

Een complete gezichtsbehandeling geheel gericht op het herstellen van de vochtbalans van de huid en het vervagen van de fijne lijntjes. Deze behandeling is voor de vochtarme huid.

Soin Expert Hydratant & Anti-Oxidant

Ultieme preventie bij elke seizoensverandering. Hydrateert, herstelt en onderhoudt de hydratatiebalans van de meest gedehydrateerde huid. Versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. De huid herontdekt haar elasticiteit en soepelheid en is zacht en straalt.

Soin Modelant

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een modellerend masker met daaronder een krachtig werkende ampul aangepast op wat uw huid nodig heeft. Doordat het masker de huid volledig afsluit, zorgt deze voor een sterke hydratatie van de bovenste huidlaag. Daarnaast stimuleert het de celstofwisseling, dankzij de in algen aanwezige oligo-elementen. Het effect is een snelle penetratie van de werkstoffen.

ANTI-AGING

Soin Absolute Pro-Age (nieuw!)

Deze behandeling werkt op drie tekenen van huidveroudering:

  1. Genetisch
  2. Hormonaal
  3. Milieu

Deze drie factoren spelen een belangrijke rol bij het zichtbaar ouder worden van onze huid. Deze veroorzaken een afname van de stevigheid van de huid, rimpelvorming en dat de huid minder goed in staat is vocht vast te houden.

Deze behandeling bestaat niet alleen uit het gebruik van zeer krachtige en zeer doelgerichte werkstoffen, maar ook een massagetechniek om de huid te stimuleren waardoor de huid steviger wordt. 

Soin au Collagène

Het collageen vormt een fundamenteel bestanddeel van het onderhuids bindweefsel. Het fungeert als regelaar van de vochthuishouding om de soepelheid en de spankracht van de huid in stand te houden. In deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van een collageen vliesmasker, met daaronder een krachtig werkend ampul geschikt voor uw huid. Het masker herstructureert de huid intensief en maakt rimpels en fijne lijntjes glad. De huid herontdekt haar jeugdigheid.

Om het effect van de behandeling te versterken krijg je voor thuis een extra ampul mee dat je ’s avonds kunt gebruiken.

Lifting à la vitamine C

Een heerlijke behandeling op basis van o.a. framboos, citroen en paardestaartextract. Deze specifieke behandeling bezit een spectaculair lifting effect die de vermoeide huid weer opfrist en verstevigt. Geeft de huid die mooie, frisse en jeugdige teint. Vitamice C stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Vooral aanbevolen voor de vermoeide huid, slecht verzorgde of verouderde huid.

Soin Expert anti-age global & Eclat

Deze specifieke behandeling met uniek gipsmasker is zeer geschikt voor de rijpere huid. Het stimuleert en regenereert de huid, verzacht rimpels en fijne lijntjes. Remt de verslapping van de huid en herstelt het volume. Voor een stralende teint. Het gezicht en decolleté krijgen de jeugd terug. De huid is zichtbaar steviger en strakker.

MATEREND EN ANTI HUIDONZUIVERHEDEN

Soin purete optimale

Een optimale zuiverheidsbehandeling voor de huid met een teveel aan talg. Met de specifieke ingrediënten van deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd. Bevrijdt de poriën van onzuiverheden en voorkomt teveel aan talgafscheiding. De huid is na de behandeling schoon, mat en verfijnd. De teint is puur en stralend.

Bij een zeer onzuivere huid kunnen we een behandelplan op maat opstellen. Door regelmatig de huid goed te laten (uit)reinigen, aanmaak van talg te reduceren en zorgen dat de huid goed gehydrateerd blijft kunnen de problemen worden aangepakt.

KALMEER JE HUID

Soin desensibilisant anti-rougeurs

Belangrijk bij een gestuwde huid is deze te kalmeren en ervoor te zorgen dat de haarvaatjes sterker worden. Deze behandelijk gaat de strijd aan tegen roodheden. De huid voelt weer fris aan, is verzacht en ontgift. Roodheden worden verminderd.

Soin Oxygenant Stimulant

Uitbreiding van de complete gezichtsbehandeling met geconcentreerde werkstoffen die de huid kalmeren en de strijd aan gaat tegen negatieve invloeden van buitenaf. Stress, rookgedrag, blootstelling aan airconditioning en aan vervuilde lucht zijn negatieve invloeden op de huid. Reactie is vaak overgevoeligheid, roodheid, droge huid en een algeheel oncomfortabel gevoel. Zuurstof en de kalmerende werkstoffen zorgen er weer voor dat de huid in balans is. Tevens een zeer effectieve en mooie behandeling voor de herenhuid.

AROMATHERAPIE

Soin Essentiel

Voor het ultieme relaxmoment begint deze behandeling met een korte massage van de rug, nek en schouders. Daarna een complete gezichtsbehandeling met gebruik van producten op basis van essentiële oliën en natuurlijke werkstoffen gehaald uit de mooie streken van Frankrijk. Deze zeer geconcentreerde heerlijke geurende werkstoffen worden aangepast op jouw huidtype. De behandeling geeft een zeer ontspannen gevoel en de huid voelt heerlijk zacht aan.

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Diversen