Collageendraadjes

Rimpels en fijne lijntjes

  

Collageen draadjes - De nieuwste Beautytrend

Wanneer kies je voor deze behandeling?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van fijne lijntjes en rimpels en dit graag zonder chirurgische ingrepen verbetert willen hebben. Het is een nieuwe techniek om direct op de rimpel en direct op het collageen te kunnen werken. Voor het beste en een langdurig resultaat is het een must om dit in kuurvorm te doen. De rimpel zal nooit verdwijnen, maar zal zichtbaar vervagen. Dit is geen vervanging van fillers en andere vormen van cosmetische chirurgie.  

   

Hoogwaardige kwaliteit, GEHEEL PIJNLOOS, zonder gebruik te maken van injecties of snijden. GEEN DOWN TIME of hersteltijd.

  

De Nano Collageen draadjes zitten in een specifieke oplossing met 1000PPM collageen, peptiden en mineralen en wordt door middel van een spuitje zonder naald heel gemakkelijk in de rimpel aangebracht. Zo waren de originele draden nog wel eens iets minder goed op te lossen en heb je met deze nieuwste van het nieuwste technologie hier geen last van. De Collageen draden zijn zo fijn gemaakt dat ze beter te verwerken zijn en makkelijker door de huid worden opgenomen.

MOOI EN NATUURLIJK OUD WORDEN

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de DS V-line collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen.

Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat de huid zijn stevigheid behoudt. Naarmate we ouder worden loopt de aanmaak van collageen in de huid terug. Ook de overgang, zon, levensstijl, stress spelen hierin een grote rol. De eerste rimpels worden zichtbaar. Mooi oud worden, dan wil toch iedereen? En daar wil ik je met deze behandeling graag mee helpen.
Eerder was het vrijwel onmogelijk om collageen van buitenaf door de huid te laten opnemen. KRX, het beautymerk uit Korea, heeft een oplossing samengesteld met gebruik van nanotechnologie. Een fantastische kwaliteit collageen dat makkelijk door de huid wordt opgenomen.

Het belangrijkste doel van deze behandeling is ervoor zorgen dat absorptie van microcollageen zo hoog mogelijk is daar waar onze huid het het meest nodig heeft. Herhaaldelijke absorptie zorgt ervoor dat rimpels en fijne lijntjes daadwerkelijk verminderen.

 • Voorhoofdlijntjes
 • Neus-lippenplooi
 • Lijntjes rondom ogen
 • Lijntjes rondom mond
 • Marionetlijntjes (mondhoek naar beneden)
 • Wangen

De behandeling

 • Dubbele reiniging
 • Milde peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen
 • Lichte needling (microneedling) om de huid goed open te zetten 
 • Hyaluronic Filling Powder (nano) rimpelbehandeling
 • In de rimpel wordt de collageenoplossing gespoten en in gemasseerd
 • Herstellend biocellulose masker
 • Zakje Repair cream voor mee naar huis

 

Voor thuis krijg je instructies mee. Belangrijk is dat je na de behandeling je huid een beetje rust geeft. Dat betekent dat je niet in de volle zon mag gaan zitten, sauna en andere activiteiten voor die dag even mijden. Na 16 uur mag je met een SPF weer genieten van het zonnetje. Je huid blijft na de behandeling nog hard werken, daarom de eerste 24 uur je huid niet wassen of schoonmaken, maar enkel de meegeleverde repaircream gebruiken.

 

Kuur

Een kuur bestaat uit totaal 4 behandelingen met een interval van 14 dagen. Dan een behandeling na 1 maand, dan na 2 maanden om vervolgens het resultaat om de drie maanden bij te houden. In combinatie met de juiste thuisverzorging is het mogelijk om huidveroudering te vertragen en uiteraard niet te voorkomen.

Tip ter ondersteuning van de kuur:
Collageen SUPPLEMENT (beste die er is)
Neck lifting crème (hals crème) en oogcrème, beide ook op basis van collageen draadjes.

  

YOUR SKIN IS ESSENTIAL TO ME

Deze behandeling is ook een super UPGRADE van jouw favoriete huid verbeterende behandeling, bijvoorbeeld de Natural Facelifting bindweefselmassage, carboxy, microdermabrasie, micro-meso therapie, microneedling of dermaplaning. Als losse module, om een zone extra aandacht te geven zoals bijvoorbeeld alleen het voorhoofd of alleen de kraaienpootjes of de rimpeltjes rondom de mond.

  

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Green Sea Peeling en fruitzuur peelings
DermaOxy - Zuurstofbehandeling
Diversen
Bellabaci cupping massage lichaam & gelaat
Bindweefselmassage
Microdermabrasie
BioPulse Therapy
Microneedling
Dermaplaning
KRX Carboxy CO2 therapy
Green Sea Peel
Micro Meso Peptidyal Injection