Collageendraadjes

 

Collageen draadjes - De nieuwste Beautytrend

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van fijne lijntjes en rimpels en dit graag zonder chirurgische ingrepen verbetert willen hebben. Het is een nieuwe techniek om direct op de rimpel en direct op het collageen te kunnen werken. Voor het beste en een langdurig resultaat is het een must om dit in kuurvorm te doen. De rimpel zal nooit verdwijnen, maar zal zichtbaar vervagen. Dit is geen vervanging van fillers en andere vormen van cosmetische chirurgie.  

De behandeling

  • Dubbele reiniging
  • Milde peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen
  • Lichte needling (microneedling) om de huid goed open te zetten 
  • Hyaluronic Filling Powder (nano) rimpelbehandeling
  • In de rimpel wordt de collageenoplossing gespoten en in gemasseerd
  • Zakje Repair cream voor mee naar huis

 Prijs: € 125

Behandeling van een zone

Uiteraard kan je ook een losse zone laten behandelen zoals bijvoorbeeld alleen het voorhoofd of alleen de kraaienpootjes of alleen de bovenlip. Dit gedurende maximaal 30 minuten en maximaal 1 spuit.

Prijs per zone: € 55,00
                      € 42,50 uitbreiding op een andere huidverbeterende behandeling

Kuur

Een kuur bestaat uit totaal 4 behandelingen met een interval van 14 dagen. Dan een behandeling na 1 maand, dan na 2 maanden om vervolgens het resultaat om de drie maanden bij te houden. In combinatie met de juiste thuisverzorging is het mogelijk om huidveroudering te vertragen en uiteraard niet te voorkomen.

Prijs in overleg

UPGRADE

Deze behandeling is ook een super UP Grade van jouw favoriete huid verbeterende behandeling, bijvoorbeeld de Natural Facelifting bindweefselmassage, carboxy, microdermabrasie, micro-meso therapie, microneedling of dermaplaning. Als losse module, om een zone extra aandacht te geven.

 Meer info