KRX Custo:Med

KRX Custo:Med

  

De Custo:Med behandeling is een zeer mooie behandeling voor de huid die net wat meer aandacht nodig heeft. Na een analyse van jouw huid, stel ik de behandeling samen met de producten uit de Custo:Med lijn van het mooie merk uit Korea: KRX. Deze bestaan uit hoogwaardige actieve ingredienten op natuurlijke basis. 

De huid wordt zeer goed voorbereid met de Oxy Boost reiniging en een bindweefselmassage, zodat de werkstoffen optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Daarna wordt er een op maat gemaakt 'mengsel ' samengesteld van werkstoffen die geschikt zijn voor jouw huid. Het 'probleem ' wordt aangepakt zonder een teveel aan ingredienten op de huid aan te brengen. Een teveel en wellicht overbodig kan soms ook leiden tot irritatie van de huid. 

Concentraten als hyaluronzuur, tea tree, collageen, niacinamide, tranexamic acid, koper peptides, astaxanthine en Q10 zijn enkel een greep uit het assortiment.

Nanoneedling

Om ervoor te zorgen dat de werkstoffen goed worden opgenomen door de huid, worden deze in de huid geneedled door middel van nanoneedling of heel lichtjes standaard needlen tot maximaal 0,25 mm diep in de huid. 

Het verschil tussen nanoneedling en het standaard needlen zit metname in de fijnere structuur van de naaldjes die tevens veel minder diep kunnen gaan. Enkel de buitenste huidlaag wordt doorboord en het creeert hele fijne kanaaltjes waardoor de werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen door de huid. De huid moet zichzelf herstellen van de minuscule perforaties en doet dit door collageen aan te maken. 

Deze behandeling is pijnloos en geschikt voor vrijwel ieder huidtype.

  • Acne
  • Rosacea
  • Anti-Aging
  • Pigment
  • Gevoelige, rode, reactive huid
  • Eczeemgevoelige huid

Kuur

Na een behandeling voelt de huid fijn aan, maar zal huidverbetering nog niet gerealiseerd zijn. Voor een nog beter resultaat is het advies om de behandeling in kuurvorm te doen. De frequentie en het aantal behandelingen dat nodig is, zal geheel in overleg gaan.

      

Naar prijslijst, klik hierGerelateerde items

Basic Facials
DermaOxy - Zuurstofbehandeling
Diversen
Bindweefselmassage
Microdermabrasie
Microneedling
Acne
Dermaplaning
KRX Carboxy CO2 therapy
Micro Meso Peptidyal Injection
Rosacea
Pigmentvlekken
Collageendraadjes