Dr. Platon Cold Plasma

Cold Plasma

  

Dr. Platon Cold Plasma is een (niet-thermisch) atmosferisch plasmaapparaat dat gebruik maakt van baanbrekende plasmadouchetechnologie om een ​​verscheidenheid aan huidproblemen en aandoeningen te behandelen. Het is vooral effectief bij acne bij tieners en volwassenen en kan op het gezicht en lichaam worden gebruikt.

Dr. Platon is een professioneel esthetisch apparaat, met een zeer krachtige koude plasma-uitvoer. Het maakt gebruik van plasmadouchetechnologie om de belangrijkste gassen in de lucht tussen de punt van het apparaat en de huid (voornamelijk zuurstof en stikstof) om te zetten in koud (niet-thermisch) plasma, bij een temperatuur van 35-40 °C. Dit heeft een grote therapeutische impact op huidcellen op DNA-niveau.

Koud plasma vernietigt niet alleen acnebacteriën, maar vermindert ook de ontstekingen en de symptomen die gepaard gaan met seborroe, atopisch eczeem, psoriasis en rosacea.

Koud plasma versnelt ook de genezing van de huid en verbetert fijne lijntjes en rimpels, terwijl het helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie.

Koud plasma is een geschikte behandeling voor jongeren al vanaf 12 jaar met last van een acne-gevoelige huid. Belangrijk is dat er toestemming van de ouders (voogd) is en de ouder aanwezig is tijdens de behandeling.

Het koude atmosferische plasma van Dr. Platon is snel, veilig, pijnloos, geen ongemak en geen downtime!

   

Het te behandelen gebied

De Dr. Platon is inzetbaar op de gezichtshuid tot zelfs dicht rondom de ogen en tot onder de wenkbrauw. Heb je een bovenooglidcorrectie ondergaan, dan helpt Cold Plasma bij de wondgenezing. Daarnaast is de Cold Plasma ook inzetbaar op de rest van het lichaam. Mooi op eczeem plekjes en wondjes.

  

De impact van koud atmosferisch plasma op de huid:

  

ACNE – Voor acne en een vette huid is plasma uiterst effectief in het vernietigen van de P. acne-bacteriën, het snel verminderen van huidontstekingen, het kalmeren van de huid en het voorkomen van het opnieuw optreden van acne door de talgproductie in evenwicht te brengen. Het is een van de zachtste manieren om acne (inclusief tieneracne) te behandelen en is geschikt vanaf 12 jaar en ouder (met toestemming van de ouders).

PROBLEMATISCHE EN GEÏRRITEERDE HUID – Het koude plasma heeft een antioxiderende invloed op het immuunsysteem van de huid. Het vermindert het schadelijke effect van chronische huidziekten – zoals atopisch eczeem, rosacea, psoriasis en seborroe – die zich manifesteren in een ontstoken, geïrriteerde, uitgedroogde en ruwe huid.

STERILISATIE – Het koude plasma verstoort tijdelijk de cellulaire adhesiemoleculen, versnelt de zelfvernietigingsmechanismen van huidcellen en veroorzaakt celdeling. De schade aan het DNA veroorzaakt feitelijk een desinfectieproces dat resulteert in de vernietiging van bacteriën, schimmels en ontstekings- of andere beschadigde cellen. Dit proces verhoogt ook het niveau van vrije intracellulaire zuurstof.

HUIDREGENERATIE & ANTI-VEROUDERING – Omdat koud plasma de deling van basale cellen teweegbrengt, stimuleert het de regeneratie van de epidermis, stimuleert het de productie van nieuw collageen, stimuleert het de vorming van nieuwe bloedvaten en helpt het bij het genezen van wonden. Het versterkt de immuniteit van de huid en de epidermale barrière en verbetert de intercellulaire communicatie.

DEPIGMENTEREN – De atomaire zuurstof in atmosferisch plasma oxygeneert de melanine in de epidermis en is daarom effectief bij het verlichten van bruine vlekken in de epidermis (hormonale pigmentatie, ouderdomsvlekken, schade door de zon enz.). Dit proces is vooral effectief wanneer hyperpigmentatie is opgetreden als gevolg van een ontstekingsproces. Door de ontsteking te verminderen, verlaagt het plasma ook het hemoglobinegehalte rond de plek, waardoor de vlekjes verminderen.

VERHOOGT DE ABSORBTIE – Onderzoek toont aan dat plasma de epidermale permeabiliteit in de eerste 12 uur na de behandeling met ongeveer 24% verhoogt. Daarom kunnen veel gezichtsbehandelingen voor alle huidtypes uitgebreid worden met een plasmabehandeling van Dr. Platon om de resultaten te verbeteren en de opname van ingrediënten te verbeteren.

 

 • Zeer effectief in het onderdrukken van acne en het in evenwicht brengen van de talgproductie
 • Maakt de ruwe, schilferige huid glad
 • Geschikt voor behandeling vanaf 12 jaar
 • Verzacht, geneest en kalmeert de huid
 • Vermindert de symptomen die gepaard gaan met seborroe, eczeem, atopische dermatitis, rosacea en psoriasis
 • Vermindert ontstekingen en daarmee samenhangende oneffenheden
 • Ontstekingsremmend, schimmelwerend en antibacterieel
 • Verheldert en verlicht post-inflammatoire hyperpigmentatie
 • Behaalt langdurige antiverouderingsresultaten
 • Activeert de celdeling en stimuleert de verjonging van de epidermis
 • Verhoogt de productie van collageen
 • Versterkt de huidbarrière en het immuunsysteem van de huid
 • Stimuleert de vorming van nieuwe bloedcellen en helpt bij wondgenezing
 • Verbetert de opname van actieve ingrediënten in de huid met 24%
 • Volledige huidsterilisatie en desinfectie
 • Pijnloos zonder ongemak
 • Snelle behandeling van 10 minuten
 • Veroorzaakt geen schade aan de huid
 • Koud plasma is niet-ablatief, dus er is geen hersteltijd van de behandeling.

  

Bekijk enkele van de opmerkelijke resultaten met behulp van het koude plasma-apparaat van Dr. Platon via de onderstaande link

Dr Platon – Before & After Treatment

   

Wanneer mag ik wel en wanneer niet behandelen?

Cold Plasma verwarmt de huidweefsels niet en veroorzaakt geen huidbeschadiging. Dr. Platon zendt geen elektrische stroom uit naar het lichaam, daarom kunnen zwangere vrouwen, kinderen, patienten met een pacemaker gewoon behandeld worden. Heb je draadlift of injecties (fillers of botuline) in het te behandelen gebied, dan is dat eveneens geen probleem.

Wel is actinische keratose (plekjes op de huid ontstaan door zonschade) een contra-indicatie. In overleg wordt besloten om er wel of niet omheen te werken. Het effect van plasma is overigens lokaal.

  

Wat is Koud Plasma?

Plasma is een vorm van materie, net als vloeistof, gas en vaste stoffen. Plasma ontstaat wanneer een geïoniseerd gas zich vermengt met elektrostatische energie die kunstmatig kan worden gegenereerd via apparaten als Dr. Platon.

Het verwarmen van een neutraal gas of het blootstellen ervan aan een sterk elektromagnetisch veld produceert plasma. Sommige eerste pogingen om plasma te gebruiken om wondgenezing te bevorderen, kunnen al in de Tweede Wereldoorlog worden gevonden, maar tot halverwege de jaren negentig werd er geen onderzoek uitgevoerd om te begrijpen hoe plasma interageert met biologische cellen.

Dr. Platon ioniseert atmosferische gassen, voornamelijk zuurstof en stikstof, om atmosferisch, koud (niet-thermisch) plasma te creëren. Koud plasma is gedeeltelijk geïoniseerd en bereikt een temperatuur van 35-40°C, zodat het veilig is om aan te raken, geen pijn of ongemak veroorzaakt en geen ablatie-effect heeft, dus er is geen hersteltijd. Niet te verwarren met thermisch plasma, want dat is bijna volledig geïoniseerd en zou daarom veel hogere temperaturen kunnen bereiken.

 

 Gerelateerde items

Jeugd
Green Sea Peeling en fruitzuur peelings
Bindweefselmassage
Microdermabrasie
Rode adertjes en steelwratjes verwijderen
BioPulse Therapy
Acne
Dermaplaning
KRX Carboxy CO2 therapy
Pink Shooter
Micro Meso Peptidyal Injection
Rosacea
Pigmentvlekken
KRX Custo:Med