Manicure - Pedicure - Gellak

VERZORG JE VOETEN

Je voeten hebben dagelijks heel wat te verduren daarom hebben extra zorg nodig. Heb je last van een likdoorn, kalknagels (schimmelnagels) en/of een teveel aan eelt, dan zijn deelbehandelingen of een complete pedicure behandeling mogelijk. In combinatie met de producten van het merk Samenwerkende Pedicures voor thuisgebruik wordt de klacht verholpen.

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen: Kalknagels, eeltvorming, kloven. Alle Samenwerkende Pedicure producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

DEELBEHANDELING PEDICURE

Deze behandeling is gericht op enkel het bestrijden van één van de volgende aandoeningen:

  • Kalknagel
  • Verwijderen likdoorn
  • verwijderen eelt
  • Behandelen van een ingroeiende nagel

PEDICURE

Een pedicure behandeling bestaat uit: nagels knippen, Verzorging nagelomgeving, Verwijderen overtollig eelt, Verwijderen likdoorn(s), Behandelen kloven, Behandelen schimmelnagel(s),Behandelen ingroeiende nagel(s), Korte massage met verzorgende voetencrème.

GELLAK

De teennagels worden eerst in model gebracht en nagelomgeving schoongemaakt. De teennagels worden gelakt met gellak voor een glanzend en langdurig houdbaar resultaat (tot wel 5 weken).

VERKOELENDE BEENBEHANDELING  

Heb je een staand beroep of heb je last van het gevoel van ‘zware’ of ‘onrustige’ benen dan is dit een hele fijne behandeling. De behandeling van de benen bestaat uit een scrub, een activerende massage en een verkoelende gel. De spanning wordt van de voeten behaald en de bloeddoorstroming gestimuleerd. Als afsluiter breng ik een heerlijke verkoelende gel op basis van kamfer en eucalyptus aan die de doorbloeding activeert. De benen voelen weer licht aan.

VERZORG JE HANDEN

MANICURE

Je nagelriemen worden verzorgd, je nagels mooi in model gebracht, nagelomgeving schoongemaakt en als afsluiter een korte massage van je handen met een verzorgende crème.

GELLAK

Wil je ook graag mooi gelakte nagels en herken je het probleem dat je niet voldoende geduld hebt om de nagels goed te laten drogen en dat al na één dag beschadigingen zichtbaar zijn? Gellak is een acrylaat wat als een nagellak op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en zorgt voor een langere houdbaarheid (3 weken). De lak moet worden uitgehard onder een UV/LED lamp en professioneel verwijderd.

Verkorte manicure / aanbrengen gellak / verzorgende crème

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Express Treatments