Massages - Wellness

ONTSPANNINGSMASSAGES

Klassiek

Dit is een manuele massage gericht op absolute ontspanning en rust. Om dit doel te bereiken wordt het lichaam met een warme olie gemasseerd door strijkbewegingen, kneden en drukpuntbehandeling. Tijdens de massage worden een aantal dingen bereikt:

  • Ontspanning van de spieren
  • Kalmerende en rustgevende werking
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Verbetering van de stofwisseling

Hotstone Massage

De meeste spanningen gaan tussen de schouderbladen, nek en/of schouders zitten. Tijdens de hotstone massage krijgt de rug alle aandacht die hij verdient. De rug houdt ons als het ware overeind en de spieren hebben hierbij een belangrijke functie. In de rug zijn veel spieren aanwezig die de neiging hebben tot verkorten. Deze rug massage is er op gericht om de vaak aanwezige spanning op te heffen. In een ontspannen liggende houding worden uw gehele rug, nek, schouders en armen gemasseerd met de speciale warme basalt stenen. Zorg goed voor je lijf en laat je regelmatig een half uurtje masseren.

Bamboe Massage

De ronde, zachte en stevige textuur van de bamboe maakt dit tot een origineel massagehulpstuk, zeer gevarieerd op verschillende gevoelsvlakken. De drie maten die gebruikt worden passen perfect op de lichaamscontouren en bezorgen een diepe en revitaliserende ontspanning. Deze behandeling is zeer doeltreffend om spiervermoeidheid tegen te gaan en doet de miljoenen gevoelssensoren in het lichaam herleven door originele technieken en verschillende drukintensiteiten aan te wenden. De rechte en slingerbewegingen waarbij druk uitgeoefend wordt, herenigen de lichaamsdelen en stimuleren de bloedcirculatie. De fricties van de voeten en knieholtes activeren dan weer de aderen. De fricties op het heiligbeen ontspannen deze zone en doet de energie herleven die in de basis van de ruggengraat aanwezig is. De pompbewegingen op de kuitspieren, dijen, bilplooien en langs de zijkanten van de ruggengraat verlichten de spierspanningen en onderbreken de geest door het veranderen van ritme.

Wellness Deluxe

Een complete lichaamsbehandeling in 3 fasen:

  • Lichaams scrub: Huidvernieuwing stimuleren, verfijnen en zuiveren van de huid.
  • Ontspanningsmassage: Een uur lang werken handen en bijzondere materialen met elkaar samen in een diepwerkende massage.
  • Lichaamspakking: Met zorg op elkaar afgestemde werkzame stoffen omhullen het lichaam in een warme weldadige pakking.

Lichaams Scrub 

Het scrubben van je lichaam werkt positief op de huid, spierweefsel en doorbloeding. Met krachtige wrijfbewegingen wordt de scrub aangebracht en de dode huidcellen verwijderd. Na het scrubben wordt je huid ingesmeerd met een heerlijke verzorgende bodycreme. Deze behandeling is een mooi onderdeel van een wellness moment.

Remineraliserende Lichaamspakking

Na een massage en/of scrub behandeling nog even nagenieten tijdens een warme remineraliserende lichaamspakking. Dankzij het verwarmingsvermogen en de romige en zijdeachtige textuur optimaliseert deze pakking de opname van actieve werkstoffen waardoor de huid er weer mooi en comfortabel uitziet. Vervolgens wordt je lichaam helemaal ingepakt en met dekens heerlijk warm gehouden. Deze behandeling is een mooi onderdeel van een wellness moment.

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Bellabaci cupping massage