Green Sea Peeling en fruitzuur peelings

  

100% Natural Green Sea Peel

Een zeer gewilde behandeling om de tekenen van huidveroudering te vertragen maar ook zeer effectief bij een huid wat last heeft van oneffenheden als puistjes en mee-eters.

Deze 100% natuurlijke peeling zonder chemische zuren is een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid en verwijdert de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag bestaande uit dode huidcellen.

Het bijzondere van de Green Sea Peel is dat deze bestaat uit het spongillapoeder. Dit poeder bestaat uit verschillende soorten organische stoffen en silicium met naaldjes die de lederhuid (dermis) kunnen binnendringen en stimuleren.

Deze peeling heeft ook wat weg van een microneedling behandeling. De Spongilla spicule bestaat namelijk uit superfijne en kleinere maat naaldjes, tussen 50um-180um. Spicula’s zijn microscopisch kleine holle naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie. Overigens is het geen dierlijke spons, maar valt het wetenschappelijk onder de mineralen. Met het blote oog ziet het eruit als een poeder. Door de kanaaltjes worden werkstoffen naar de cel toe getransporteerd en gaat hiermee infecties van de huid tegen. Het is dus een ideaal ingrediënt van natuurlijke oorsprong en kan lange tijd op de huid worden gebruikt om acne, puistjes, folliculitis en vette huid te genezen en met een multi-huidverzorgingsfunctie herstelt de olie-huidbalans en zorgt voor een vermindering van puistjes.

In tegenstelling tot chemische peelings die gebaseerd zijn op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door de cellen te stimuleren, de oude huidcellen te ontgiften en nieuwe cellen te regenereren.

De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te behandelen en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee voor betere huidresultaten.

Algen bevatten antioxidanten, die stoffen zijn goed voor onze huid. Ze beschermen ons tegen de vrije radicalen die gevormd worden (bijvoorbeeld onder invloed van de zon, stress, roken) en zo langzaam onze cellen kapotmaken en verouderen. Algen kunnen door hun antioxidantenwerking preventief werken tegen huidveroudering.

  

Huidverbetering en verjonging

Naarmate we ouder worden, wordt de stofwisseling van de cellen langzamer en verslapt de huid. Met de Green sea Peeling behandeling verjong je de huid op een natuurlijke manier, dankzij de aanwezigheid van o.a. ‘silicium spicula’. Deze spons bevat oligo-elementen als jodium, broom, aluminium, kalium, carbonaten en fosfaten die een gekend stimulerend effect hebben op het cel metabolisme. Het voelt aan op de huid als piepkleine ‘cactusprikjes’ die een gecontroleerde versnelde wisseling van de epidermis veroorzaken.

Wanneer er meer collageen wordt afgebroken dan er geproduceerd wordt, neemt de stevigheid af en ontstaan er rimpels. De toevoeging van ‘peptiden’ in de Green Sea Peeling zorgt ervoor dat de collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd, zodat je een mooie en stevige huid krijgt.

  

Acne, eczeem en psoriasis behandeling

De Green Sea Peeling behandeld bij deze huidproblemen niet de symptomen die zichtbaar zijn aan de opperhuid, maar pakt de oorzaak aan. Door het ingrediënt ‘spongine’ wordt de talgproductie geremd. Zo worden ontstekingen geremd en wordt hyperkeratose verminderd. Hierdoor worden de onregelmatigheden op de huid binnenuit verminderd en wordt de huid weer egaler en zachter.

  

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling geïrriteerd aanvoelen (branderig, prikkelend, tintelend). De silicium spicula zijn na de behandeling voelbaar in de behandelde huid. Het is een must om de huid gedurende een maand te beschermen tegen de zon en andere UV-straling met een goede zonnebrandcrème en een serum op basis van vitamine C.

Na 1 week is de gevoeligheid voor UV weer hersteld.

   

Kuur

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen wordt een kuur geadviseerd. Een kuur bestaat uit 4 behandelingen die om de 2 weken kunnen worden uitgevoerd. Na 4 behandelingen dient de huid 60 dagen te ‘herstellen’ en uit te rusten voordat deze weer behandeld mag worden.

    

Fruitzuurpeeling

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie.

1. Fijne lijntjes minder zichtbaar
2. Gladde huid met een Glow
3. Pigmentvlekjes vervagen
4. Huidverkleuringen minder zichtbaar, Frisse egale teint
5. De huid kan beter vocht vasthouden
6. Mooi tegen een vette huid met verstopte poriën en ontstekingen

    

Wat zijn fruitzuren? 

Een AHA fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie (lijm) tussen dode huidcellen in de hoornlaag. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de beschadigde en dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. De “nieuwere” huid wordt zichtbaar en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint. Een fruitzuurpeeling stimuleert de huid tevens om nieuw collageen aan te maken.

Salicylzuurpeeling (BHA) lost overtollig talg op en daarmee ook talgverstoppingen in de poriën en wordt daarom ingezet bij een vette/combinatiehuid.

Onze fruitzuurpeelings worden gekenmerkt door een lage pH waarden. Hierdoor werkt de peeling dieper door in de huid en is de inwerktijd kort.  

  

Glycolic Acid Peel

Glycolzuur heeft van alle fruitzuren het laagste moleculaire gewicht en is daarom in staat om tot diep in de huid door te dringen. Deze anti-aging behandeling is heel mooi tegen huidverkleuringen en hyperpigmentatie en melasma.

Lactic Acid Peel

Lactic Acid Peel is een zeer sterkte vochtbinder en geeft een prachtige GLOW en is daarom mooi in te zetten bij een vochtarme huid, anti-aging, lichte hyperpigmentatie en doffe/vale huid

Salicylic Acid Peel

Heb je last van een onzuivere huid met verstopte poriën? Dan is de behandeling met Salicylzuur de oplossing. Salicylzuur is met name werkzaam in de poriën, waar het talgverstoppingen kan verweken en oplossen en is zeer geschikt voor de gecombineerde huidtypen en wanneer de huid last heeft van een overmatige talgproductie.  

Sensitive Peel

De Sensitive Peels bestaan uit een mix van verschillende fruitzuren: Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid. Omdat de pH waarde is aangepast op de gevoelige huidtypen is deze anti-aging behandeling zeer geschikt voor de gevoelige, dunnere huid met lichte hyperpigmentatie.

Na de peeling wordt een speciale enzym-masker aangebracht om alle losgekomen dode huidcellen te verwijderen. Direct na de behandeling is de huid glad en voelt deze zacht en schoon aan. Ter bescherming wordt altijd een hoge zonnefactor aangebracht.

  

KRX Mela Pro Spot Peeling

Een spot peeling is een combinatie van EXTREEM WERKZAME zuren, bestemd om een kleiner, gericht gebied aan te stippen en te behandelen. Deze Spot-peel wordt aanbevolen voor kleinere gebieden om ze lichter en gladder te maken met een zeer minimale downtime.

Mela Pro spot peeling bevat actieve zuren, o.a.:

Melkzuur en Citroenzuur om de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen, de vorming van nieuwe cellen te versnellen en om een gladdere en helderdere huid te onthullen.

10% Kojic Acid is een van de krachtigste natuurlijke bleek- en oplichtende middelen. Het bleekt de verkleuringen en pakt zelfs huidbeschadigingen en ouderdomsvlekken aan. Kojiczuur bevat ook microbiële eigenschappen die helpen bij acne en zelfs acnelittekens, oud of nieuw.

10% TCA - Trichloorazijnzuur is de hoogste standaard van zuren op het gebied van peeling. Het wordt al tientallen jaren gebruikt door artsen en medici en geeft geweldige resultaten. Het maakt de huid witter, maar helpt ook bij acne, rimpels, verslapping en andere huidproblemen. Hoewel TCA een zeer krachtige chemische peeling is, is Mela Pro Spot Peel geformuleerd met een hogere pH-waarde (pH 2.9) om vervelende bijwerkingen te voorkomen.

    

KRX R-3 THERAPEEL 3% RETINOL

Retinol is een vitamine A variant en staat bekend als een van de meest krachtige werkstoffen en is een topper op het gebied van anti-aging.

Dit is een peeling met een enorm groot WAUW-factor. De R- 3 Therapeel met 3% Retinol is een zeer krachtige chemische peeling wat door de kleine moleculaire grootte dieper door in de huid dringt. Tevens heeft een mooie exfolierende werking waardoor het ook goed ingezet kan worden bij een huid met oneffenheden. Het is een doeltreffende behandeling voor een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekjes en stimuleert de productie van collageen en elastine voor een betere, jonger uitziende huid.

Ideaal voor wie die vroegtijdige tekenen van veroudering wil tegengaan en aanpakken.

  • Verbeterde structuur van de huid
  • Algehele verbetering van huidproblematiek
  • Vermindering lijntjes en rimpeltjes

De combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3 % Retinol en de juiste pH waarde, zonder downtime, zorgt ervoor dat dit de ideale ‘lunch tijd peeling’ is.
In de salon wordt de huid eerst goed voorbereid op de peeling alvorens het wordt aangebracht. Indien je huid het aankan mag de peeling 6 uur lang op de huid blijven zitten. Thuis kan je deze eenvoudig met water verwijderen en de meegeleverde repair cream aanbrengen. Het is heel goed mogelijk dat de huid eerst moet wennen aan de vitamine A variant. Dit kan door dit langzaam op te bouwen.

Waar moet je opletten?

Het wordt sterk aangeraden om voor gebruik van de peeling te stoppen met de volgende ingrediënten / behandelingen: Scheren, Medische zeep of Producten die zuren bevatten zoals AHA / BHA

Na de behandeling kun je de eerste paar dagen kleine ‘break outs’ ervaren als: jeuk; minimale vervelling; roodheid en prikkeling.

Kuur

Minimale - gemiddelde huidproblemen: 2 tot 3 sessies, 4 weken interval, onderhoud iedere 6 maanden.

Stevige huidproblemen: 3 tot 4 sessies, 4 weken interval onderhoud iedere 4-6 maanden.

  

Wat gebeurt er na de fruitzuurbehandeling?

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of olie houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

   

Kuur

Voor een intensiever resultaat wordt een serie van 6 behandelingen geadviseerd. De werking van peelings is cumulatief (opeenstapelend) waardoor het resultaat steeds beter en intensiever wordt.

Tussen twee peelingbehandelingen dient idealiter minimaal 14 dagen te zitten. In sommige gevallen kan dit verkort worden naar 10 dagen. Bij Glycolzuur 50% moet altijd 14 dagen tussen 2 behandelingen zitten.

 

Ga naar prijslijstGerelateerde items

Jeugd
Bindweefselmassage
BioPulse Therapy
Microneedling
Carboxy CO2 therapy