Green Sea Peeling en fruitzuur peelings

 

100% Green Sea Peel

Een biologische kruidenpeeling en een microneedling behandeling in 1! Deze biologische kruidenpeeling met extracten uit de zee bevat o.a. de 'silicium spicula wat duizenden microscopisch kleine holle naaldjes zijn die de huid worden in gemasseerd. Deze spons bevat oligo-elementen als jodium, broom, aluminium, kalium, carbonaten en fosfaten die een stimulerend effect hebben op het cel metabolisme. Op de huid voelt het aan als piepkleine cactusprikjes die een gecontroleerde versnelde vernieuwing van de huid veroorzaken.

Duur: 60 minuten
Prijs:  € 95,00

Kuur Green Sea Peel
Een kuur bestaat uit 4 behandelingen die om de 2 weken kunnen worden uitgevoerd. Na 4 behandelingen dient de huid 60 dagen te herstellen en uit te rusten voordat deze weer behandeld mag worden. Prijs in overleg.

 

Fruitzuurpeelings

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie en een MUST tegen huidveroudering

1. Fijne lijntjes minder zichtbaar
2. Gladde huid met een Glow
3. Pigmentvlekjes
4. Huidverkleuringen minder zichtbaar, Frisse egale teint
5. De huid kan beter vocht vasthouden
6. Mooi tegen een vette huid met verstopte porien en ontstekingen

Duur: 60 minuten
Prijs:  € 75,00

 

Kuur

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 tot 4 weken.
Prijs is op aanvraag.

  

KRX Mela Pro Spot Peel

Een fruitzuurpeeling geheel gericht op de behandeling van pigmentvlekken ontstaan door zonschade en/of ouderdomsvlekken. De peeling heeft een oplichtende werking en wordt plaatselijk aangebracht. De behandeling dient een aantal keer herhaald te worden voor een zichtbaar resultaat. Een kuur bestaat idealiter uit drie behandelingen met een interval van 10 tot 14 dagen.

Duur: 60 minuten
Prijs:  € 75,00

  

KRX R-3 THERAPEEL 3% RETINOL

Retinol is een vitamine A variant en staat bekend als een van de meest krachtige werkstoffen en is een topper op het gebied van anti-aging.
Een echte "lunchtijd peeling ". De peeling wordt in de salon op een huid dat is voorbereid aangebracht. Daarna mag het 6 uur blijven zitten. Thuis afhalen met lauwwarm water, daarna de meegeleverde repaircream aanbrengen.

Duur: 30 minuten
Prijs:  € 47,50

  

Kuur

Minimale tot gemiddelde huidproblemen start je met 2 tot 3 sessies met een interval van 4 weken. Vervolgens is het onderhoud iedere 6 maanden een behandeling.

Bij stevige huidproblemen start je met 3 tot 4 sessies met een interval van 4 weken. Vervolgens is het onderhoud iedere 6 maanden een behandeling.

  

Meer info