-behandelingen-benen en voeten-beenpakkingen

Voet- en beenpakkingen

Ook onze benen en voeten hebben het in het dagelijkse leven niet altijd even makkelijk. Bij het lopen en staan zorgt zij ervoor dat ons gewicht grotendeels rust op onze onderste ledematen en de bloed- en vochtcirculatie wat moeizamer gaat. Dit alles resulteert toch vaak in de bekende vermoeide, pijnlijke en opgezwollen voeten. En toch zijn onze voeten en benen het laatste waar we veel aandacht aan besteden.

Wat dacht u van een heerlijke ontspannende massage in combinatie met een pakking van groene leem?

De werking van groene leem

De groene leem van vertargil bevat veel heilzame mineralen zoals aluminium, ijzer, calcium, magnesium, natrium en kalium. Het is rijk aan enzymen, die het opnemen van mineralen en vitaminen bevorderen. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk. Groene leem is ideaal voor het behandelen van huidziekten zoals etterende, jeukende ontstekingen, steenpuisten, allergieën, slecht helende wonden, open benen, zonnebrand, vetverbranding, reuma pijnen en spit. De warme kompressen en de massage zorgen voor het ultieme ontspannende effect.

Of een verzorgend been- en voetmasker (warm of koud) die tevens huidverzorgend is, in combinatie met een heerlijke massage, is een lust voor ieders voeten.