Openingstijden

Behandelingen op afspraak

Locatie

Bieskampweg 1, 6002 SL WEERT

Telefoon

06-14767272

Healthy skin is always in

Uw huidspecialist

Graag ontvang ik je (of met z’n twee) in mijn salon voor een ontspannen gezichtsbehandeling. Heb je een probleemhuid of wil je graag je huid verbeteren, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Regelmatig volg ik trainingen en zorg ik dat op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen in de beauty branche. Enkele jaren geleden ben ik gestart met bindweefselmassages. Ik was zo enthousiast geworden dat ik vervolgens de hele Natural Face Lifting Academy doorlopen heb en me een specialist in bindweefselmassage mag noemen. Het is een effectieve techniek tegen o.a. acne, couperose, rosacea en huidveroudering met zichtbaar resultaat en is tevens natuurlijk en huidvriendelijk.

Voeten en benen

Heb je last van een likdoorn, kalknagels (schimmel- nagels) en/of een teveel aan eelt, dan zijn deelbehandelingen of een complete pedicure behandeling mogelijk. Niets is zo fijn als pijnloze, verzorgde voeten. Geef je teennagels nog een mooi kleurtje met de gellak en je bent weer van top tot teen verzorgd. Cupping massage samen met Vit-ICE is een mooie techniek tegen cellulitis en heb je last van ‘zware’ of ‘onrustige’ benen dan is de verkoelende beenbehandeling een aangename uitbreiding. Maak er een dagje uit van door de behandeling te combineren met een 30 minuten behandeling.

Nagels

Mooi verzorgde nagels is je persoonlijke visitekaartje. Met de Gellak nagels van American Nails blijven je nagels minstens drie weken lang mooi. De lak blijft uitstekend zitten, de kleur is mooi en de glans optimaal. Met een keuze uit wel dertig kleuren zit er vast een mooie voor je tussen. Om de uitgroei bij te werken is het mogelijk om in dezelfde kleur een nagellak mee te nemen voor thuis. Zo heb je nog langer plezier van je mooie nagels.

Massages & Wellness

Kom tot rust bij Essential Beauty in de rustieke omgeving met een ontspannende behandeling. Je kunt kiezen tussen een klassieke massage, hotstone massage of een bamboemassage. Deze massages zijn verder uit te breiden met een volledige wellness behandeling bestaande uit een body scrub, een lichaamspakking en een detox behandeling. Kijk ook bij de 30 minuten behandelingen en stel zo je eigen wellness moment samen.

Bel me en maak meteen een afspraak!