Openingstijden

Behandelingen op afspraak

Locatie

Bieskampweg 1, 6002 SL WEERT

Telefoon

06-14767272

Over mij

Ontvlucht de drukte, omarm de rust.

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Bieshaar en in 2006 heb ik mijn passie gevonden voor dit mooie vak. Ieder mens is anders, iedere huid is anders dus ook iedere behandeling is weer anders. Dit maakt het vak zeer afwisselend en ook heel mens gericht. Ik ben begonnen in een klein slaapkamertje dat ik heb kunnen omtoveren tot een salon. Een knusse en sfeervolle ruimte waar ik met plezier heb gewerkt. In 2014 zijn we gestart met de verbouwing van de ‘oude’ paardenstallen en een jaartje later hebben we de opening van mijn ‘nieuwe’ salon mogen vieren. Een mooie ruime locatie is het geworden waarin nog wat oude landelijke trekjes zijn verwerkt. Een ruimte waar ik vol trots mijn mooie vak mag uitoefenen.

Verzorging

Ik werk al jaren met het mooie merk Academie de Beauté uit Parijs. Dit merk heeft al ruim 125 jaar bewezen dat het zichtbare resultaten boekt. De producten zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen, zonder parabenen, minerale oliën, alcohol en parfum en zijn geschikt voor de meest gevoelige huiden. Behandelingen in kuurverband voor een nog beter resultaat zijn ook mogelijk. Alles afgestemd op wat de huid nodig heeft en de wensen van de klant.

Fitness voor je huid

Het leuke van dit vak is dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Met grote regelmaat volg ik bijscholingen en ben ik opzoek naar nieuwe behandelingen waarmee ik mijn pakket verder kan uitbreiden. Ik werk graag met mijn handen. Met de huid aan het werk gaan, de huid zelf aan het werk zetten om zichzelf te herstellen, te vernieuwen en te verbeteren, daar ligt mijn doel. Zie het als fitness voor je huid. Door je huid regelmatig te trainen verbetert de conditie van je huid dusdanig dat je daar op lange termijn veel baat bij hebt.

Wat heb ik een leuk vak

De grote diversiteit die ik momenteel aanbied is in de afgelopen 14 jaar ontstaan. Geen enkele dag is hetzelfde en hoe leuk is het om klanten weer met een glimlach op het gezicht naar huis te zien gaan. Iedere dag is een klein feestje.
Naast het persoonlijke contact vind ik een grote mate van professionaliteit en kennis van de producten en behandelingen heel belangrijk. Het opstellen van een behandelplan en het geven van advies op maat, met uiteindelijk het bereiken van een mooi resultaat, maakt mijn vak zo mooi.

Mijn salon

Mijn mooie salon ligt in het buitengebied van Weert. Daar vind je de rust en de ontspanning.  
De salon ligt vlakbij het centrum en vakantiepark Weerterbergen en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is de ruimte uitstekend bereikbaar voor de minder validen. 

EB VIP Spaarkaart

Alle klanten zijn me zeer dierbaar. Daarom vind ik het leuk om zo af en toe te trakteren op 25% korting op een gezichtsbehandeling. Je kunt namelijk bij Essential Beauty sparen. Bij vijf volle vakjes kan je de VIP kaart inwisselen tegen 25% korting op alle gezichtsbehandelingen. Leuk om dan eens een van de mooie Expert Behandelingen uit te proberen.

Regelmatig plaats ik leuke aanbiedingen, tips of filmpjes op Facebook

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in mijn salon!

Mooi zijn, mooi leven

Bel me en maak meteen een afspraak!