Openingstijden

Behandelingen op afspraak

Locatie

Bieskampweg 1, 6002 SL WEERT

Telefoon

06-14767272

Over mij

Ontvlucht de drukte, omarm de rust.

Even voorstellen

Mijn naam is Petra Bieshaar, moeder van een zoontje van 7 genaamd Tijs en samen met mijn vriend Neil en hond Odie wonen we met veel plezier in een verbouwde boerderij in het buitengebied op Boshoven in Weert. Na een lange periode een kantoorbaan te hebben gehad in de ICT heb ik in 2006 mijn passie gevonden voor de huid. Tijdens de opleiding werd ik steeds enthousiaster over hoe mooi ons grootste orgaan de huid eigenlijk is. Ieder mens is anders, iedere huid is anders dus ook iedere behandeling is weer anders. De afwisseling maar vooral zorgen dat mensen met een blij gevoel weer naar huis gaan dat voelde voor mij zo fijn. Ik werd zo blij van mijn werk! Ik ben begonnen in een slaapkamertje dat ik heb kunnen omtoveren tot een salon. Een knusse en sfeervolle ruimte waar ik met plezier heb gewerkt. In 2014 zijn we gestart met de verbouwing van de ‘oude’ paardenstallen en een jaartje later hebben we de opening van mijn nieuwe salon mogen vieren. Een mooie ruime locatie is het geworden waarin nog wat oude landelijke trekjes zijn verwerkt. Een ruimte waar ik vol trots mijn mooie vak mag uitoefenen. Omdat ik niet graag stil zit en omdat ik het ontzettend leuk en interessant vind om nieuwe dingen te leren heb ik me intussen verdiept in een breed scala aan huidverbeterende behandelingen die op basis van de laatste technieken en met de  kennis van nu worden uitgevoerd. Ik ben niet de grootste keukenprinses maar kokkerellen in de salon doe ik heel graag. Verschillende technieken, therapieen en behandelingen met elkaar combineren voor het mooiste resultaat is gewoon heerlijk om te doen. Je kunt zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken!

Ik werk met mooie merken

Academie Scientifique de Beauté a Paris

Verantwoorde schoonheid met respect voor wetenschap, natuur, welzijn en ons lichaam. Het is niet langer nodig om te kiezen tussen natuurlijkheid en effectiviteit. Ze combineren het beste van wetenschap en natuur om effectieve en veilige producten te creëren waar je dol op zult zijn!!

Ik werk al jaren met het mooie merk Academie de Beauté uit Parijs. Dit merk heeft al ruim 130 jaar bewezen dat het zichtbare resultaten boekt. De producten zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen, zonder parabenen, minerale oliën, alcohol en parfum en zijn geschikt voor de meest gevoelige huiden. De producten zijn geformuleerd met minimaal 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Waarom niet 100%? Omdat de goede zintuiglijkheid en het goede behoud van de formules gegarandeerd dienen te zijn. Zij zijn overtuigd van ultra-efficiënte, schone en beredeneerde cosmetica. Academie heeft een wetenschappelijke benadering van haar producten en behandelingen. In hun eigen laboratorium zijn ze continue opzoek naar de beste toepassing van werkstoffen in hun producten. Academie is dan ook trots dat ze mogen zeggen dat ze de eerste waren met een schoonheidsinstituut in Parijs en de eerste met de toepassing van collageen in crèmes en de eerste met het gebruik van appelwater voor de hydratatie van de huid.  De fabricage van de producten van Académie Groupe is onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen die gelden in de cosmetica-industrie, namelijk de ISO 22 716-norm, ook wel bekend als Good cosmetic manufacturing practices. Academie heeft voor iedere huid de oplossing!

Het milieu

Van formule tot verpakking, elk ingrediënt en elke verpakking zijn geïntegreerd met het grootste respect voor het milieu. Sinds 2019 gebruiken ze verpakkingen gemaakt van een mengsel van vezels van verschillende oorsprong uit FSC*-gecertificeerde bossen en gerecycleerde vezels . Académie Groupe zet zich in voor het verminderen van de uitstoot die gepaard gaat met de productie van haar producten. Stap voor stap zetten ze zich in om de beste oplossingen te vinden en te implementeren om de impact op het milieu te verminderen.
Zij zijn lid van een eco-organisatie gespecialiseerd in het recyclen van huishoudelijke verpakkingen en dragen financieel bij aan de inzameling, selectieve sortering en herverwerking van verpakkingen.
Ze zijn ook partner van het Climate Neutral-label. Zo draagt ​​de consument samen met hen actief bij aan de bescherming van het klimaat.

Innovatie
Geavanceerd onderzoek vormt de basis van de wetenschappelijke innovaties van de ASB-groep.
Sinds 1890 hebben bepaalde producten de geschiedenis van de groep gekenmerkt door hun lange levensduur.
La Sève Miracle is al meer dan vijftig jaar de anti-aging creme voor het verminderen van lijntjes en rimpels. Sinds de lancering in 1969 is de formule verrijkt en de textuur herwerkt.
Bronz'Express Tinted Self-Tanning Lotion, het icoon van zelfbruiners, gecreëerd in 1960 waarvan de formule ongewijzigd is gebleven.
De aanpak van continue verbetering heeft geleid tot de geboorte van het atomaire hart van DERM ACTE: Emulsion Technology [SME] (submicronic encapsulation), een unieke formuleringstechniek die intern is ontwikkeld, waardoor de mogelijkheden om nog meer uit werkstoffen te halen eindeloos is geworden.

Salonne Pro Amsterdam (SPA)

Sinds 2020 heb ik het merk Salonne Pro Amsterdam (SPA) aan mijn
assortiment toegevoegd. Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalaten vrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum. Een mooie productlijn om de cosmeceutical behandeling in de salon te ondersteunen.   

Ernani Cosmetics

‘In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani. Ernani biedt alleen producten aan van hoogwaardige kwaliteit, met voornamelijk natuurlijke, 100% biologische ECOCERT gecertificeerde werkzame ingrediënten en is tevens betaalbaar. De producten zijn gericht op zichtbare huidverbetering en doen wat ze beloven!

De zeer specifieke huidverbeterende salonbehandelingen komen onder andere uit Korea. Een land waar de beauty industrie voorop loopt en niet bang is om de grens op te zoeken van huidverbeterende behandelingen zonder cosmetische ingrepen. Daarnaast is Ernani specialist in verschillende soorten peelings en microneedling. Met een zeer uitgebreid assortiment is er een mooie oplossing voor verschillende huidproblemen, waarbij maatwerk en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. 'Samen mooi' met Ernani.

Academie scientifique de beaute

Fitness voor je huid

Het leuke van dit vak is dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Met grote regelmaat volg ik cursussen en ben ik opzoek naar nieuwe behandelingen met de nieuwste technieken waarmee ik mijn pakket verder kan uitbreiden en mooi combinaties kan maken. Met de huid aan het werk gaan, de huid zelf aan het werk zetten om zichzelf te herstellen, te vernieuwen en te verbeteren zonder cosmetische ingrepen, daar ligt mijn doel. Zie het als fitness voor je huid. Door je huid regelmatig te trainen verbetert de conditie van je huid dusdanig dat je daar op lange termijn veel baat bij hebt.

Wat heb ik een leuk vak

De grote diversiteit die ik momenteel aanbied is in de afgelopen 17 jaar ontstaan. Geen enkele dag is hetzelfde en hoe leuk is het om klanten weer met een glimlach op het gezicht naar huis te zien gaan. Iedere dag is een klein feestje.
Naast het persoonlijke contact vind ik een grote mate van professionaliteit en kennis van de producten en behandelingen heel belangrijk. Het opstellen van een behandelplan en het geven van advies op maat, met uiteindelijk het bereiken van een mooi resultaat, maakt mijn vak zo mooi.

Mijn salon

Mijn mooie salon ligt in het buitengebied van Weert. Daar vind je de rust en de ontspanning. Als je aankomt rijden zie je het hek van de tuin openstaan. Mijn salon ligt aan de achterkant van het huis, dus kom gerust verder. Ook met de auto is het geen probleem om achterom te komen, want er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 
De salon ligt vlakbij het centrum en vakantiepark Weerterbergen. Tevens is de ruimte uitstekend bereikbaar voor de minder validen. 

Social Media

Volg mij op Social media en blijf op de hoogte. Regelmatig plaats ik leuke aanbiedingen, tips of filmpjes op Facebook en op Instagram

  

Mooi zijn, mooi leven

Bel me en maak meteen een afspraak!