Openingstijden

Behandelingen op afspraak

Locatie

Bieskampweg 1, 6002 SL WEERT

Telefoon

06-14767272

Healthy skin is always in

Welkom bij jouw huidspecialist

Van harte welkom op mijn site. Mijn naam is Petra en ruim 13 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden voor ons meest zichtbare en grootste orgaan: de huid. Iedereen een mooie en gezonde huid is mijn doel. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je huid goed te verzorgen en om er lang zo jong mogelijk uit te (blijven) zien. Een bezoekje aan de cosmetische arts kan namelijk altijd nog. Onder het kopje verzorging vind je de heerlijke verwenbehandelingen. Wil je wat meer bereiken, dan kun je een kijkje nemen onder het kopje verbetering. Zoals je ziet zijn er nogal wat opties. Om te bepalen welke het beste bij jou past, starten we met een uitgebreide analyse en een persoonlijk behandelplan. Een gezonde huid is belangrijk. De huid is namelijk de weerspiegeling van onze algehele gezondheid. Graag tot ziens in mijn stoel!

Voeten en benen

Zorg goed voor je voeten. Je weet pas hoe zwaar we onze voeten iedere dag belasten op het moment dat je klachten begint te krijgen. Heb je last van een likdoorn, kalknagels (schimmel- nagels) en/of een teveel aan eelt, dan zijn deelbehandelingen of een complete pedicure behandeling mogelijk. Niets is zo fijn als pijnloze, verzorgde voeten. Geef je teennagels nog een mooi kleurtje met gellak en je bent weer op en top verzorgd.

Heb je last van cellulite op bijvoorbeeld je bovenbenen, dan is de Bellabaci Cupping massage heel fijn. Dit is een zeer intensieve bindweefselmassage techniek d.m.v. siliconen cups. De bloedtoevoer wordt gestimuleerd en de afbraak van de vetcellen bevorderd. Samen met Vit-ICE (vrieskou) is dit zeer aangenaam voor het stimuleren van de bloedcirculatie, het losmaken van verklevingen en voor het afvoeren van afvalstoffen in onze benen. Indien je voor een kuur kiest, dan is het advies om de cups tevens voor thuis aan te schaffen, voor een nog beter resultaat. 

Nagels

Mooi verzorgde nagels is je persoonlijke visitekaartje, toch? Wil je graag een mooi kleurtje op de nagels dat lang mooi blijft zitten, dan is gellak de oplossing. De lak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en d.m.v. een led-lamp uitgehard. Met Gellak nagels blijven je nagels minstens drie weken lang mooi. De lak blijft uitstekend zitten, de kleur is mooi en de glans optimaal. Na drie weken wordt de gellak van de nagels afgeweekt en kun je weer een nieuwe kleur uitkiezen. Dit systeem is tevens mogelijk voor de teennagels. Leuk bijvoorbeeld in de zomer. Met een keuze uit een uitgebreid kleurenpalet zit er vast een mooie voor je tussen. 

Massages & Wellness

Kom tot rust bij Essential Beauty. De salon is gelegen in heerlijk rustieke omgeving waar ik graag alle tijd voor je neem. Een ontspannen lichaamsmassage doet veel goed voor lichaam en geest. Even de boel de boel laten en genieten van de heerlijke geuren en verschillende massage technieken. Voor je lichaam is het heel belangrijk om je af en toe te laten masseren. Het neemt de spanning bij nek en schouders weg en zorgt voor het stimuleren van de bloedtoevoer naar onze huid en spieren en het afvoeren van de afvalstoffen. Je kunt kiezen uit een klassieke massage, hotstone massage, een bamboemassage of de zeer populaire bindweefselmassage met siliconen cups. De massages zijn verder uit te breiden met een body scrub, een lichaamspakking of een detox behandeling. Creëer je eigen Wellness moment!

Bel me en maak meteen een afspraak!