Klassieke massage

Klassieke

Ontspanningsmassage

Deze vorm van massage is gericht op absolute ontspanning en rust. Om dit doel te bereiken wordt het lichaam gemasseerd door strijkingen, knedingen en drukpunt behandeling. Tijdens massage worden een aantal dingen bereikt:

  • Ontspanning van de spieren
  • Kalmerende en rustgevende werking
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Verbetering van de stofwisseling

Een klassieke massage kan op verschillende lichaamsdelen worden toegepast namelijk; benen, rug, nek, voeten, armen, buik en borst/decolleté en kan in tijd variëren.

Deze massage is ook mogelijk met gebruik van essentiële oliën i.p.v. de reguliere massage olie.

 

Hotstone massage

Hotstone

Massage

Rugmassage
Tijdens de Rock and Waterfall massage krijgt de rug alle aandacht die hij verdient. De rug houdt ons als het ware overeind en de spieren hebben hierbij een belangrijke functie. In de rug zijn veel spieren aanwezig, die de neiging hebben tot verkorten. Deze rugmassage is er op gericht om de vaak aanwezige spanning op te heffen. In een ontspannen liggende houding worden uw gehele rug, nek, schouders en armen gemasseerd met de speciale HotStone stenen, in combinatie met een heilzame, natuurlijke HotStone massageolie

Waterfall massage
U ligt heerlijk ontspannen en uw benen worden van top tot teen gemasseerd. Tijdens deze massage ontkrampen en verkwikken uw benen en wordt de doorbloeding gestimuleerd. De waterval massage is een ritmisch uitgevoerde massage met één warme basaltsteen en één koude marmeren steen. De combinatie van warme en koude stenen geeft een intensieve doorbloeding en heeft een sterk vitaliserende werking die nog lang doorwerkt. De waterfall massage is daarnaast zeer effectief bij oedeem en zwellingen. Tevens is deze massage zeer effectief bij cellulitis problemen.

 

Bamboe Massage

Bamboe

Massage

In Azië symboliseert de Bamboeboom kracht en flexibiliteit daar deze 10 meter per maand kan groeien. De ronde, zachte en stevige textuur van de bamboe maakt dit tot een origineel massagehulpstuk, zeer gevarieerd op verschillende gevoelsvlakken.

De 3 maten die gebruikt worden in deze behandeling passen perfect op de lichaamscontouren en bezorgen een diepe en revitaliserende ontspanning.

Meer nog, zijn welgekende actieve werkstoffen in dermacosmetica en fytotherapie zullen de weerstand van de ligamenten verstevigen.
Deze behandeling is zeer doeltreffend om spiervermoeidheid tegen te gaan en doet de miljoenen gevoelssensoren in het lichaam herleven door originele technieken en verschillende drukintensiteiten aan te wenden.
De rechte en slingerbewegingen waarbij druk uitgeoefend wordt, herenigen de lichaamsdelen en stimuleren de bloedcirculatie. De fricties van de voeten en knieholtes activeren dan weer de aderen. De fricties op het heiligbeen ontspannen deze zone en doet de energie herleven die in de basis van de ruggengraat aanwezig is. De pompbewegingen op de kuitspieren, dijen, bilplooien en langs de zijkanten van de ruggengraat verlichten de spierspanningen en onderbreken de geest door het veranderen van ritme.

 

Wellness Deluxe

Wellness

Deluxe

Een complete, ±120 minuten durende, lichaamsbehandeling in 3 fasen:

  • Huidvernieuwing stimuleren, verfijnen en zuiveren van de huid wordt bereikt door een lichaamspeeling toe te passen.
  • Een uur lang werken handen en bijzondere materialen met elkaar samen in een kunstzinnige diepwerkende massage.
  • Met zorg op elkaar afgestemde werkzame stoffen omhullen het lichaam in een warme weldadige pakking.

Ontspannende verzorging met koninklijk bamboe. Ontstressen met werkstoffen van lotusbloem, bamboe en nenuphar. Deze behandeling is zeer doeltreffend om spiervermoeidheid tegen te gaan. De specifieke effleurages uitgevoerd met bamboehout en handen zorgen voor een diepe en revitaliserende ontspanning.