Nagelstudio

Nagelstudio

Essential Beauty

Leuk dat u deze website bezoekt! U vindt hier informatie over handverzorging en kunstnagels.

Onze

Nagelstudio

Prachtige nagels gedurende minstens drie weken met de Gellac nagels van American Nails.

Een keuze uit wel 30 prachtige moderne tinten. Voor thuisverzorging is het mogelijk dezelfde tint in nagellak te gebruiken zodat je nog langer van je prachtige nagels kunt genieten.

 

Room 1 © TheHawksMoor.com
©essentialbeauty.nl

 

© TheHawksMoor.com
©essentialbeauty.nl

Na vele merken uitgeprobeerd en getest te hebben, is mijn keuze op het gerenommeerde merk Florence Nails gevallen. Zij werken met zeer kwalitatief hoogwaardige producten waarmee ik uitstekende resultaten boek.

Om de nieuwste ontwikkelingen te blijven volgen en bij te blijven in trends, volg ik natuurlijk regelmatig cursussen, ik heb de volgende certificaten gehaald:

  • Frees-technieken
  • French Reverse techniek
  • Probleemnagels
  • Sjablonen
  • Design Nails Acryl
  • Salon Styletto nagels

In de salon kunt u terecht voor prachtige gellac nagels van het merk American Nails.

Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog. Voor veel mensen een droom maar dat hoeft het niet te zijn. Manicure behandelingen en/of een gellac nagels zorgen er voor dat uw handen en nagels er op en top uitzien. Geen gescheurde, afgebroken of gespleten nagels meer. Ook voor u liggen mooie nagels binnen handbereik.

Voor nagelbijters is er een speciaal arrangement om ervoor te zorgen dat ook deze nagels uiteindelijk een mooie aanblik hebben.

Binnenkort trouwen? Essential Beauty heeft voor de aanstaande bruid een speciaal bruidsarrangement zodat u op de mooiste dag van uw leven verzekerd bent van prachtige handen.