Openingstijden

Behandelingen op afspraak

Locatie

Bieskampweg 1, 6002 SL WEERT

Telefoon

06-14767272

Healthy skin is always in

Jouw huidspecialist

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Mijn naam is Petra en ruim 17 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden voor ons grootste orgaan de huid. Iedereen een mooie en gezonde huid zonder cosmetische ingrepen is mijn doel. Met grote regelmaat volg ik verschillende trainingen om de nieuwste technieken te leren en mijn kennis van de huid te optimaliseren. Wat ik heel belangrijk vind is het geven van een eerlijk en realistisch advies en het werken met producten en technieken die op een natuurlijke manier de huid kunnen verbeteren. Daarnaast zijn de merken waar ik mee werk ieder op hun eigen manier zeer milieubewust bezig. Onder het kopje over mij vind je meer informatie.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je huid goed te verzorgen. Onder het kopje verzorging vind je de heerlijke verwenbehandelingen. Wil je wat meer bereiken, dan kun je een kijkje nemen onder het kopje verbetering. Zoals je ziet zijn er nogal wat opties. Om te bepalen welke het beste bij jou past, kunnen we starten met een uitgebreide huidanalyse en het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Kom je voor het eerst, dan maak ik graag kennis met jou en met jouw huid tijdens de Basic Care gezichtsbehandeling. Zo kan ik zien hoe je huid reageert en wat je huid nodig heeft om uiteindelijk een verbetering te kunnen realiseren. Ik zou het leuk vinden om ook jouw huidspecialist te zijn!

Huidverbetering

Onder het kopje 'Verbetering' op mijn website vind je de verschillende behandelingen die als doel hebben om een verbetering van je huid te realiseren op een natuurlijke manier, zonder chirurgische ingrepen. Om te bepalen welke behandeling(en) geschikt is (zijn) voor jouw huid start ik altijd met intake gesprek in combinatie met een Basic Care gezichtsbehandeling om goed zicht te krijgen op de reactie van jouw huid en ook om jouw 'levensstijl' en wensen goed in kaart te brengen. Kom je voor het eerst, dan is dat ook een prettige manier om met elkaar kennis te maken.

Het mooie van mijn behandelingen is dat we op veel verschillende manieren en vaak ook door behandelingen te combineren een mooi resultaat kunnen bereiken. Een recept op maat dus. Bijvoorbeeld door de huid eerst te exfolieren (verwijderen van bovenste laagje aan dode huidcellen) maak je de huid vrij voor een betere opname van werkstoffen. Ook zuurstoftherapie en bindweefselmassage stimuleren de huid van binnenuit waardoor de algemene conditie van de huid wordt verbeterd. Graag maak ik de vergelijking met sporten: na een dagje intensief bewegen voel je je heerlijk. Maar dat gevoel verdwijnt na een paar dagen helaas weer, als je de inspanning na een korte tijd niet weer herhaalt. Als je resultaat wilt zien, dan is het nodig om de inspanning regelmatig te herhalen en om daarnaast te letten op je levensstijl. Hetzelfde geldt voor huidverbetering. Alleen door regelmatige herhaling (kuur) en de juiste thuisverzorging van de producten bereik je een mooi resultaat. Goed om te weten is misschien dat ik de specialisatie voor acne heb. Wil je de behandeling vergoed krijgen kijk dan eerst in je eigen verzekeringsvoorwaarden. Nu je toch hier bent, kijk gerust even rond en heb je vragen of gaan we samen aan de slag dan staan onder het kopje contact mijn gegevens. Ga ik je zien? 

Nagels

Mooi verzorgde nagels is je persoonlijke visitekaartje, toch? Wil je graag een mooi kleurtje op de nagels dat lang mooi blijft zitten, dan is gellak de oplossing. De lak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en d.m.v. een led-lamp uitgehard. Met Gellak nagels blijven je nagels minstens drie weken lang mooi. De lak blijft uitstekend zitten, de kleur is mooi en de glans optimaal. Na drie weken wordt de gellak van de nagels afgeweekt en kun je weer een nieuwe kleur uitkiezen. Dit systeem is tevens mogelijk voor de teennagels. Leuk bijvoorbeeld in de zomer. Met een keuze uit een uitgebreid kleurenpalet zit er vast een mooie voor je tussen. 

Massages & Wellness

Kom tot rust bij Essential Beauty. De salon is gelegen in een heerlijk rustieke omgeving waar ik graag alle tijd voor je neem. Een ontspannen lichaamsmassage doet veel goed voor lichaam en geest. Even de boel de boel laten en genieten van de heerlijke geuren en verschillende massage technieken. Voor je lichaam is het heel belangrijk om je af en toe te laten masseren. Het neemt de spanning bij nek en schouders weg en zorgt voor het stimuleren van de bloedtoevoer naar onze huid en spieren en het afvoeren van de afvalstoffen. Je kunt kiezen uit een klassieke massage, hotstone massage, een bamboemassage of de zeer populaire bindweefselmassage met siliconen cups. De massages zijn verder uit te breiden met een body scrub, een lichaamspakking of een detox behandeling. Creëer je eigen Wellness moment!

Bel me en maak meteen een afspraak!