Openingstijden

Behandelingen op afspraak

Locatie

Bieskampweg 1, 6002 SL WEERT

Telefoon

06-14767272

Healthy skin is always in

Jouw huidspecialist

Ruim 16 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden voor ons grootste orgaan de huid. Iedereen een mooie en gezonde huid zonder cosmetische ingrepen is mijn doel. Met grote regelmaat volg ik verschillende trainingen om de nieuwste technieken te leren en mijn kennis van de huid te optimaliseren. Ik heb gemerkt dat de mooiste resultaten worden behaald met therapieën als microneedling, fruitzuurpeelings, kruidenpeelings en verschillende technieken om de huid te exfoliëren en te stimuleren. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat de huid onze 'gezondheid' weerspiegelt. Een gezonde huid begint van binnenuit.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je huid goed te verzorgen. Onder het kopje verzorging vind je de heerlijke verwenbehandelingen. Wil je wat meer bereiken, dan kun je een kijkje nemen onder het kopje verbetering. Zoals je ziet zijn er nogal wat opties. Om te bepalen welke het beste bij jou past, kunnen we starten met een uitgebreide huidanalyse en het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Graag ben ik jouw huidspecialist!

Huidverbetering

Bij Essential Beauty vind je een speciale aanpak in de vorm van een stappenplan als het gaat om huidverbetering. Om het effect van de behandeling te optimaliseren zal de huid eerst 'behandel rijp' moeten worden gemaakt om uiteindelijk het effect en een mooi resultaat terug te zien. Dit doen we door de huid voor te bereiden. De voorbereiding begint al door thuis de geadviseerde producten te gebruiken. In de salon starten we de kuur met het stimuleren van de doorbloeding, afvoeren van afvalstoffen en de huidcellen te voeden. 
Zodra de huid op 'niveau' is, is het instaat om de impact van een intensieve behandeling op te vangen en te verwerken. Vaak moet er een beroep worden gedaan op het zelfherstellend vermogen van de huid in combinatie met het immuunsysteem. 
Daarnaast is het belangrijk om ook naar een eventuele oorzaak opzoek te gaan. De oorzaak van veel verschillende huidaandoeningen zit namelijk vanbinnen. Stress, hormonale veranderingen en voeding bijvoorbeeld kunnen triggers zijn. Het is daarom zeer interessant om deze ook onder de loep te nemen en dit doe ik graag samen met enkele therapeuten uit Weert.  

Nagels

Mooi verzorgde nagels is je persoonlijke visitekaartje, toch? Wil je graag een mooi kleurtje op de nagels dat lang mooi blijft zitten, dan is gellak de oplossing. De lak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en d.m.v. een led-lamp uitgehard. Met Gellak nagels blijven je nagels minstens drie weken lang mooi. De lak blijft uitstekend zitten, de kleur is mooi en de glans optimaal. Na drie weken wordt de gellak van de nagels afgeweekt en kun je weer een nieuwe kleur uitkiezen. Dit systeem is tevens mogelijk voor de teennagels. Leuk bijvoorbeeld in de zomer. Met een keuze uit een uitgebreid kleurenpalet zit er vast een mooie voor je tussen. 

Massages & Wellness

Kom tot rust bij Essential Beauty. De salon is gelegen in een heerlijk rustieke omgeving waar ik graag alle tijd voor je neem. Een ontspannen lichaamsmassage doet veel goed voor lichaam en geest. Even de boel de boel laten en genieten van de heerlijke geuren en verschillende massage technieken. Voor je lichaam is het heel belangrijk om je af en toe te laten masseren. Het neemt de spanning bij nek en schouders weg en zorgt voor het stimuleren van de bloedtoevoer naar onze huid en spieren en het afvoeren van de afvalstoffen. Je kunt kiezen uit een klassieke massage, hotstone massage, een bamboemassage of de zeer populaire bindweefselmassage met siliconen cups. De massages zijn verder uit te breiden met een body scrub, een lichaamspakking of een detox behandeling. Creëer je eigen Wellness moment!

Bel me en maak meteen een afspraak!